"AH BENİM KAP-KAÇ HABERLERİ ile DOLU GÜNLERİM"

“Ne güzeldi o günler.

AKP iktidara yeni gelmişti. Gazetelerin il sayfalarında kapkaç haberlerinden geçilmezdi. Biraz da ekonomik haberler, kurumaya bırakılan halıların çalınması, apartmana alınan kömürden avanta alan yöneticiler, rüşvet alırken yakalanan trafik polis haberleri, ne güzeldi.

‘Ne güzel günlerdi o günler. Sadece kapkaççıların çanta çalarken yaralanmalara neden olduğu olaylar içimizi çok acıtırdı. Diğerleri komik ve fazla üzmezdi.

Müteahitler başlamadıkları inşaatlar için aldıkları peşinatla kaybolur haber olurdu.

Şimdi öylemi;

Müteahitler dörtköşe. Yüzlerce özel uçakla üstümüzde dolaşıyorlar. Hatta bazıları eski kapkaç haberlerinin kahramanları gibi.

Doğudan gelen askeri araç kazasında yaralanan erlerimize içimiz yanardı. Şimdi öylemi belediyeler şehit cenazelerini taşımaya bütçe yetiştiremiyorlar. Ah benim AKP’den önceki güzel günlerim.

Ambülans sesi duyduğumuzda peşinden gider “kim hasta” diye araştırırdık. Şimdi dış ticaret açığını kapatanlar trafikte ambülans kullanıyorlar. 3-5 hastahane ile koca bir toplum idare ederken binlerce hastahane ile hasta ve hazine sömürüsünün dibine vurduk.

Cumhurbaşkanının kızınım düğün masraflarını ödediğini òğrenmemize rağmen “Neden köşkte yapıldı” diye sorgularken, şimdi saray oğlana mı, kıza mı kalacak diye yaptığımız tartışmaları normalleştiriyoruz.

En çokta Levent Kırca’yı özledim.

Neden mı?
Bu günleri o günlerde nasıl bilerek oynamış.”

https://twitter.com/tubaemlek
https://www.facebook.com/Emlek.Tuba

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87