ALLAH BİRA İÇENLERİ mi SEVİYOR?

Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil, şimdi yasaklı olan Halk Arenası’nda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kastederek demiş ki: “... Asrın liderimiz, bir bira içmiş olsaydı; bugün çok daha iyi bir Türkiye olurdu. (...) bunu yaptığında kötü bir şey olmadığını görmüş olurdu.”

Yandaşların küfür salvosundan sonra AKP Lideri de öfkeyle verdiği cevapta Cumhurbaşkanı’nı böyle bir şeye zorlamanın faşistlik olduğunu söylemiş.

Erdoğan hazretlerini hangi ölümlü zorlayabilir ki. Zaten Yılmaz da niyetinin böyle olmadığını yazdı. Olan bu arada Halk TV’ye ve Halk Arenası’na oldu.

Şimdi soru şu: Bira ve bira içmek çok mu kötü bir şey?

Allah bunu yasakladı ise nasıl oluyor da bütün zenginlikleri bira içmede başı çeken Almanlara veriyor?

Dünyada bilimsel buluş yapan milletlere bir bakın... Bunların tümü bira veya şarap içen milletlerdir.

Dünyadaki en zengin milletlere bir göz atın: Hepsi de bira veya şarap içen milletlerdir.

İşte size dünyada en çok bira içilen ülkelerin listesi: Çekya, İrlanda, Almanya, Avustralya, Avusturya, İngiltere, Slovenya, Belçika, Danimarka, Finlandiya, Slovakya, İspanya, ABD, Hollanda vb...

Bunların hepsi, Müslüman ülkelerden daha zengin. Buradakiler Müslümanlardan daha mutlu. Çok daha rahat yaşıyorlar. O yüzden de bira içmeyen Müslümanlar, bira içilen bu ülkelere gidebilmek için kendilerini Akdeniz’e atarak ölüyorlar bile...

Demek ki Allah bira içenleri seviyor ve her şeyi onlara veriyor. Bira içmeyenlere ise kölelik, gerilik, kavga, vahşet kalıyor.

Bana inanmıyorsanız bir bakın şu dünyaya: Göreceksiniz ki bira içmeyenler köleler gibi bira içenler için çalışıyorlar. Müslümanları da “İçki günahtır!” diyerek hayatın zevklerinden kopartıp böyle vahşice sömürüyorlar...

CHP’li VEKİLLER DOĞRU YAPTILAR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ağzını açıp da AKP’lilerin yolsuzluk yaptıklarına ilişkin bir iddiayı dile getirse, hazır bekliyorlarmışçasına, mahkemeler ona çok ağır tazminat cezaları veriyor. Sayın Kılıçdaroğlu bu cezayı ödemek için evini satıyor.

2015 başından beri Kılıçdaroğlu’nu eleştiririm. Ama muhalefet liderinin, Meclis’te konuştu diye malının mülkünün elinden alınması kabul edilecek bir şey değildir.

Bunun yanlışlığını daha önce de köşemde yazdım ve bu haksız para cezalarının CHP Genel Merkezi tarafından ödenmesi gerektiğinin altını çizdim. Konuyu kendisine hatırlattığım CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, şöyle demişti: “Bu ağır para cezalarının parti tarafından veya milletvekillerince ödenmesini Sayın Genel Başkan’a arkadaşlar olarak ilettik ama kendisi asla kabul etmedi. Birkaç kez söylememize karşın geri çevirdi.”

Süren cezaların ödenmesi için CHP’li vekiller bir fon oluşturmuşlar. Doğru olan da budur.

Çünkü Sayın Kılıçdaroğlu, o cezaları kişisel eylemleri yüzünden değil CHP Genel Başkanı olduğu için aldı. Arkasında da Hükümet tarafından milyar dolarlık işlerle beslenen müteahhitler yok.

Bu karanlık çağ da gün gelip bitecek... Baskı imparatorluğu er geç yıkılacak ve hukuk yine egemen olacak.

O zamana kadar daha sıkı dayanışma...

BAKIRKÖY’e YAKIŞIR

Türkiye’de yaşayan en eski uygarlık, Süryani uygarlığıdır. Onlar, ilk Hıristiyanlar olarak da Orta Doğu’da ayrı bir öneme sahiptirler. Bakırköy’de 17 binden fazla Süryani yurttaşımız yaşıyor. Bunları çok yakından tanıyorum. Süryaniler son derece medeni, barışsever, dost canlısı ve yardımsever insanlardır. Hepsini kardeş bilirim.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, beldedeki Süryanilerin kilisesinin olmadığını görünce onlar için bir ibadethane yaptırmak için karar almış. Yerini ve planını da hazırlamış.

Bakırköy’de başarılı işlere imza atan Sayın Kerimoğlu’na çok yakışan bir icraat olacaktır.

Kemalizm de işte böyle her dinden ve her ırktan insanı kucaklamak demektir.

PAZAR GÜNÜ İZMİT’te OLACAĞIZ

Çok sevdiğim değerli gazeteci ve aydın Tanju Cılızoğlu’nun daveti üzerine pazar günü İzmit’te olacağız. Saat 11.00’de kahvaltıda buluşup dostlarla söyleşip dertleşeceğiz. Bu arada bazı kitaplarımı da imzalayacağım.

Toplantı yerimiz: Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği. Cumhuriyet Cad. Metropol İş Merkezi, Kat 4.

Bütün Kemalî ve Celalî’leri bekliyoruz efendim.

https://twitter.com/r_zelyut

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87