Asayiş:
DEHŞET SAÇAN KOCADAN ŞOK İDDİA...

DEHŞET SAÇAN KOCADAN ŞOK İDDİA...

Tarık D. ifadesinde, ''İmam nikahlı karım beni cezaevindeyken arıyordu, beni bıraktığını başkası ile ilişkisinin olduğunu söyleyerek bana hakaret ediyordu. Bunları duyunca firar ettim, evine geldim. Gözüm dönmüştü, öldürecektim. Patronu ile beni aldatıyormuş. Ben eve geldiğimde o da evden çıkıyordu'' dediği ortaya çıktı.

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Hocataşkın Mahallesi'nde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, tutuklu olarak cezaevinde yatan Tarık D. (39), dini nikahlı eşi İclal G.'nin (36) kendisini aldattığını iddia ederek, cezaevinden firar etti. Bursa'ya karısının yaşadığı eve gelen cezaevi firarisi kapısının önünde İclal G.'yi bıçakladı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar polis ve  sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekiplerine teslim olmayıp direnen Tarık D., yaralı İclal G.'yi rehin aldı. Tarık D., dini nikahlı eşini darp ederek evin içerisine taşırken kendisine müdahale etmek isteyen polis ekiplerine tehditler savurdu. Polis ekiplerinin sözleriyle ikna olmayan saldırgan şahıs için bölgeye özel harekat ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen özel harekat ekipleri, operasyon için evi kuşattı. Öfkeli mahallelinin linç girişimi için olay yerine sevk edilen Çevik Kuvvet ekipleri çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı. Müzakereci polis, 3 saati geçen ikna çabaları üzerine Tarık D.'yi ikna etti. Ekipler tarafından gözaltına alınan Tarık D., emniyete götürüldü.

Vücudunun birçok yerinde bıçak yarası bulunan ve kan kaybeden İclal G. ise ağır yaralı olarak Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tarık D. ile İclal G.'ye ait olduğu öğrenilen ve olay sırasında evde uyuyan 9 aylık Efe isimli bebek, polis ekiplerince teslim alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Tarık D. adliyeye sevk edildi. 

'PATRONUYLA ALDATIYORDU'

İmam nikahlı eşini kendisini aldattığını iddia ederek bıçaklayıp ardından rehin alan Tarık D., adliyeye sevk edildi. Sabaha karşı meydana gelen olayda, tutuklu bulunduğu İzmir Açık Cezaevi'nde firar eden Tarık D., Bursa'da yaşayan imam nikahlı eşinin merkez Yıldırım ilçesi Hocataşkın Mahallesi'ndeki evine geldi. Tarık D., imam nikahlı eşi İclal G.'yi defalarca bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polislere teslim olmamakta direnen Tarık D.,  eşini rehin aldı. 3 saat boyunca polislere direnen Tarık D., Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından ikna edilerek gözaltına alındı. Ağır yaralanan İclal G. ise Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda tedaviye alındı. İfadesi alınmak üzere emniyete getirilen Tarık D., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Tarık D.'nin ifadesinde, ''İmam nikahlı karım beni cezaevindeyken arıyordu, beni bıraktığını başkası ile ilişkisinin olduğunu söyleyerek bana hakaret ediyordu. Bunları duyunca firar ettim, evine geldim. Gözüm dönmüştü, öldürecektim. Patronu ile beni aldatıyormuş. Ben eve geldiğimde o da evden çıkıyordu'' dedi. Tarık D., tutuklanarak cezaevine gönderildi. 



Milliyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

EROL EVCİL İLE 4 KİŞİ TUTUKLANDI
Ankara merkezli 29 ilde gerçekleştirilen Demir Yumruk operasyonunda gözaltına alınan, aralarında suç örgütü...

Haberi Oku