ATATÜRK DÜŞMANLIĞI

Şimdi Batı ve ABD eliyle oluşturulan Siyasal İslamcıların Atatürk düşmanlığının sebebi neymiş ona bir bakalım.

Ülkenin kurtarıcısı ve kurucusu olan ve halkın bu yüzden kendisine verdiği Atatürk adını özellikle neden kullanmıyor cumhurbaşkanı?

İşte bir Osmanlı paşası ne diyor, halkını ve ülkesini nasıl görüyor ve ne yapmak istiyor;

İzzet Paşa: "Biz kendi kendimizi adam edemeyiz. Bunun için kayıtsız şartsız dışarıdan heyet getirip, bu görevi onlara verelim."


Padişah ve şeyhülislam ne diyor halkı için; 

Vahdettin’e göre Türk; dini, soyu sopu, yurdu belirsiz karmakarışık bir cahiller sürüsüydü.

Şeyhülislam Mustata Sabri Efendi’ye göre Türk; soysuzdu.

ABD'li siyasetçi Samuel Huntington ne diyor;

Doğu halklarından medeni devlet yaratılamaz ancak Atatürk bunun tersini iddia etti. Ve Atatürk halkının değerlerine ters davranarak halkıyla çatışma yaşamıştır. İşte diyor Atatürk'ün büyük hatası.

Samuel Huntington'ın bizim toplum için biçtiği değer ne?

Geri kalmış medeniyetsiz toplum olmak, yani batının sömürgesi olmak dışında bir geleceğiniz olamaz diyor. Yani diyor ki Atatürk geri kalması gereken toplumu ileri götürmek ve medenileştirmek gibi bir işe kalkıştı, bu yanlıştı diyor.


Bill Clinton başkanlığı bıraktığı dönemde Türkiye’ye ziyaretinde bulundu. Hatırlarsanız bir çocuk burnunu tutması ile milyonlar mest olmuştu.

Bill Clinton ne dedi bize;

Sanayi, teknoloji, gelişmek gibi konularla neden uğraşıyorsunuz, enerjiniz boşa harcamayın bunlarla. Biz üretiyoruz, size veririz (satarız). Siz güzel doğanızla oteller yapıp, gelen turistleri ağırlayın. İyi bir ordunuz var, bize jandarmalık hizmeti verirsiniz. Bizde bunun karşılığını size öderiz.

İşte bu çizgide giden ABD güdümlü siyasiler, üretimi ve sanayileşmeyi yok edip, tüketimi arttırdı. Ve bu siyasiler hep benzer sözleri kullandılar, yeni bir ülke, füze gibi uçuyoruz. Atatürk'e düşman bir kitlede yaratmayı ihmal etmediler.

Bugün bir bakan Erdoğan Bayraktar ne diyor;

"Bizden mucit çıkmaz, bizden ara eleman olur diyor" Tam İzzet Paşanın torununa yakışır bir söz. Erdoğan Bayraktar ne diyor sanayi, gelişme bunlar bize göre değil. Bizden sömürge devlet olur ancak diyor.


Osmanlıdan, Avrupa'ya oradan ABD'ye mesele belli ekonomi.

Gelişen Türkiye ABD ve AB’nin işine gelmez, bunun için ne olmalı? Çağdaş, laik eğitim ve toplum yapısı derhal bozulmalı yani bu değerleri ülkeye kazandıran Atatürk'ü halkın karşısına düşman gibi çıkarmak gerekir. İşbirliği yaptıkları hükümetleri verdikleri bol miktarda borç ile paraya boğdular ve bu para bolluğu ile halkın zihnini bozdular. Üretim terk edildi, tüketim ekonomisine geçildi. Bu geçiş din ile mezhep çatışmaları kamufle edildi.

İşte Atatürk'e düşman edilen insanlarımızın arkasında ne plan ve zihniyet var buyurun bakın. Batı işbirlikçisi halk düşmanları...


https://twitter.com/nasuhbektas
https://www.facebook.com/bektasnasuh

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87