Gündem:
KEMAL DERVİŞ BİR PROJEDİR!
KEMAL DERVİŞ BİR PROJEDİR!

Gülgün Feyman'dan kritik 'Kemal Derviş' iddiası!


Ünlü haber spikeri Gülgün Feyman, Kemal Derviş'e tepki gösterek 'Derviş bir projedir, yeniden hortlatılmaya çalışılıyor' dedi.

Ünlü haber spikeri Gülgün Feyman, "Atatürk Kürtleri dışladı, Türkiye'de kriz çıkmayacak" şeklindeki sözleri nedeniyle Kemal Derviş'e tepki gösterdi. Feyman, "Bugüne dek Derviş'in ekonomi politikalarının ülkeyi nereye götürdüğünü biliyoruz, Derviş bir projedir, yeniden hortlatılmaya çalışılıyor" dedi.

"DERVİŞ İKTİDARA PARALEL DÜŞÜNÜYOR"

KRT'den Çağlar Cilara'nın sorularını yanıtlayan Feyman, CHP ile Ak Parti'nin birlikte hareket ettiğini ileri sürdü.

Feyman, Türkiye'de ekonomik kriz çıkmayacağını savunan Derviş'le ilgili olarak, "Görevli maaşlı memurlar Türkiye'nin altını üstüne getiriyorlar. Bugüne dek Derviş'in ekonomi politikalarının ülkeyi nereye götürdüğünü biliyoruz, denenmiştir Kemal Derviş. Ekonomi konusunda kendisini daha geliştirmesini öneriyorum. Ekonomik kriz olmadığını söylüyor. İktidara paralel düşününce kriz olmadığını söylemesi normal çünkü AKP ve Y-CHP birbirini baston gibi destekleyen iki parti görünümündedir. Sayın Derviş Mehmet Şimşek'ten esinlenerek koskoca Mercedes'leri çerez diye gözümüze sokmaya çalışan o zihniyetin savunucusu konumundadır." dedi.

Gülgün Feyman vatandaşların büyük ekonomik sorunlar yaşadığını belirtti ve şöyle devam etti:

"Vatandaş aç, beyefendi milyonlarca dolar maaş alırken acaba vatandaşın ne halde olduğunu görmek için yürümüş müdür sokaklarda, bakmış mıdır milletin, işçinin durumuna. Bugün metal işçileri şartlarının iyileştirilmesi için grevde. Dalga dalga yayılıyor grevler. Bu mudur kriz olmayan Türkiye."

Kemal Derviş'in Türkiye'nin aleyhinde kurgulanan bir proje olduğunu öne süren Feyman, 'Atatürk Kürtleri dışladı, çok otoriter bir rejim kurdu' söylemine de sert tepki gösterdi.

"DERVİŞ BİR PROJEDİR"

"Hangisi otoriter rejimmiş. Bugün eğer bunları rahatlıkla söyleyebiliyorsa, Atatürk ilke ve devrimlerinin koruması altında söylüyor bu cümleleri. Bu ülkenin kazanılmış değerlerine fütursuzca dil uzatmak kimsenin haddine değildir. Bu ülkede Atatürk Kürtleri dışlamıştır deme özgürlüğü yoktur, bu son derece ayrımcı, çirkin ve bölücü bir söylemdir. Çok tehlikeli sularda geziniyorlar, bunlar bölücü ifadelerdir, biz birleştirici olmalıyız. Siyasete henüz girmiş değil ancak şimdiden kendisini bakan koltuğuna oturmuş görüyor herhalde. Türkiye'nin üzerinde Amerika'nın kukla gibi bazı isimleri oynattığını bilmeyen yok. Bu bir projedir, bunlar gelip geçecektir, bu bir projenin yeniden Türkiye'de hortlatılmaya çalışılmasıdır, bu dikiş tutmaz, bu maya tutmaz. CHP'nin yönetici koltuğuna oturtulan bazı isimler bu projenin parçasıdır, CHP'den ulusalcılar ve bu ülkeyi sevenler tasfiye edilmekte ve çok farklı kadrolara yer açılmaktadır. CHP ve AKP koalisyonu var diye devamlı söylüyoruz, birbirlerini destekliyorlar bundan daha net bir fotoğraf olabilir mi sizce?"


Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku