Bilim-Teknik:
FACEBOOK, ESKİYİ CANLANDIRACAK
G8 Zirvesi ifadesi çoğu insana tanıdık gelir. Dünyanın en gelişmiş 8 ülkesinin katıldığı bu toplantıda dünyanın geleceğine dair planlar yapılır, tartışmalar yaşanır.

Facebook da G8'e gönderme yaparak, dünyanın önemli yazılım geliştiricilerini topladığı etkinliğe F8 ismini vermişti. Ancak 2011'de sonlandırılan F8 zirveleri o günden bu yana düzenlenmiyordu. 

Zuckerberg şimdi F8'i diriltmeye karar verdi ve dünyanın en önemli geliştiricilerine davetiyeler gönderilmeye başlandı.

F8 aslında geliştiricilere yönelik bir " fikir alışverişi" platformu olduğu için Facebook'un bu etkinlikte son kullanıcıları ilgilendiren açıklamalar yaptığı pek görülmüyor.

Bu yıl düzenlenecek etkinlikte de sürpriz bir açıklama beklenmiyor. En son 2011'de düzenlenen F8'de Zuckerberg, Facebook'un Timeline görünümüne geçeceğini haber vermişti ancak bu da çok sansasyonel bir lansman olmamıştı. 

Yeni F8, 30 Nisan günü San Fransisco'da düzenlenecek. Bakalım, bu sefer ilginç bir sürpriz ortaya çıkacak mı?



Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

ORİON DÜNYA’ya DÖNDÜ
ABD’nin Ay'a insan taşımayı hedefleyen Artemis Ay Programı çerçevesinde Ay yörüngesine gönderdiği...

Haberi Oku