Bilim-Teknik:
GOOGLE'dan BÜYÜKANNE'ye CEVAP
GOOGLE'dan BÜYÜKANNE'ye CEVAP

İngiliz May Ashworth’un (86) torunu Ben John (25) büyükannesinin Google’da her arama yaptığında “lütfen ve teşekkür ederim” kelimelerini kullandığını fark etti. John bir tweet göndererek durumdan Google’ı haberdar etti. Teknoloji devi ise bu duruma kayıtsız kalamadı ve internetten : “Sayın Ben'in büyükannesi. İyi olduğunuzu umuyoruz. Dünyada yapılan milyarlarca aramanın arasından sizinki bizi gülümsetti. Bu arada sorunuzun cevabı 1998. Biz teşekkür ederiz!” yanıtını verdi.



Her aramasına “Lütfen” ile başlayıp “Teşekkür ederim” ile bitiren nazik büyükannenin, Google’dan bir çalışanın yaptığı aramalara yanıt verdiğini ve sonuçları onun görüntülediğini zannederek böyle yaptığı anlaşıldı.

Torun John ise twitterdan bu aramalardan birinin ekran görüntüsünü paylaştı ve şöyle yazdı : “Aman Tanrım! Büyükannemin dizüstü bilgisayarını açtım, ne zaman Google'da bir şey arasa 'lütfen' ve 'teşekkür ederim' yazıyor."

 



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

ORİON DÜNYA’ya DÖNDÜ
ABD’nin Ay'a insan taşımayı hedefleyen Artemis Ay Programı çerçevesinde Ay yörüngesine gönderdiği...

Haberi Oku