Bilim-Teknik:
PİLİNİZ HIZLI BİTİYORSA
TELEFONLARIN PİLLERİ NEDEN ÇABUK BİTER

Akıllı telefonların pilleri genellikle en zayıf noktaları. Özellikle mobil oyunlara meraklıysanız, piliniz bir günü bile zor çıkarabiliyor. Yeni bir araştırma ise pili en çok tüketen oyunları ortaya çıkardı.

1. sırada Camera360 Ultimate, Battery Doctor uygulamasının geliştiricileri olan KS Mobile tarafından yapılan bir araştırmada en çok pil tüketen uygulamaların ilk sırasında Camera360 Ultimate yer aldı. 180 milyon kullanıcısı olduğunu ve "hayatınızı daha da kolaylaştırdığını" iddia eden uygulama, araştırmaya göre hayatımızı o kadar da kolaylaştırmıyor.

2.sırada ise Microsoft'un "deneyiminizi 8 farklı renk temasıyla kişiselleştiren" Outlook uygulaması yer aldı.

Listede Outlook'un ardından EZ Weather Forecast and Widget ve bir TV ve film uygulaması olan Viki uygulaması yer aldı. Listede Zello PTT, Temple Run 2, Imo, Racing Moto ve Fruit Ninja'nın da isimleri geçiyor.

10. sırada ise birçok kişinin bağımlısı olduğu bir oyun, Candy Crush Saga yer alıyor. 
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

ORİON DÜNYA’ya DÖNDÜ
ABD’nin Ay'a insan taşımayı hedefleyen Artemis Ay Programı çerçevesinde Ay yörüngesine gönderdiği...

Haberi Oku