BU AÇILIMI ALIN... 

Diyarbakır ile Galatasaray maçı başlamak üzere.

İstiklal Marşı denir denmez inanılmaz bir uğultu başlıyor.

Bu milletin ekmeğini yiyen köpekler ıslık ve yuhalamalarla marşı protesto ediyorlar.

O anı izleyenlerde bir nebze olsun haysiyet ve insanlık varsa bu açılımı alıp ne yapmaları gerektiğini anlarlar zaten.

Siz hiç devlete başkaldıran, insanları katleden, ırzına geçen, en büyük gelir kaynağı uyuşturucu satmak olan, kendilerinin olmayan toprakları başkalarına peşkeş çeken, insanları ancak sinsice ve haince arkalarından vurma cesareti olan kansızlarla barış olsun, analar ağlamasın diye bir politika duydunuz mu?


Bilakis analarını ağlatırım onların.

İçerideki pislik devletle pazarlık yapacak, devlet önce yapmadım diyecek sonra foyası ortaya çıkacak ve hala iktidar olacaklar!

Davul zurna eşliğinde teröristler gümrük kapısından giriş yapacak, devlete posta koyacak, uzantıları mecliste pe-ke-ke diye atıp tutacak, te-ce silah bıraksın diyebilecek kadar küstahlaşacak, yol, kesecek, kimlik kontrolü yapacak ben açılım isteyeceğim.

Öyle bir açarım ki akılları şaşar. 

30 küsur senedir akan kan durmamış.

YALAN!

O kanı bu asker durdurdu.

Apo denilen bebek katili yaratık kaçacak delik bulamadı.

Salya sümük ağlayarak “beni kullanın, öldürmeyin” diye yalvarıyordu.

Arkasında siyasi duruş olmadan asker ne yapsın?

Siz hiç PKK tüzüğünü okudunuz mu?

Orada hiç anadilimizle konuşalım, şarkı söyleyelim, kültürümüzü yaşayalım filan yazıyor mu?

Buna kimsenin bir itirazı olabilir mi?

Orada bağımsızlık kazanana kadar silahla mücadele yazıyor behey cahiller.

Türk Milleti tarih boyunca hiç bir zaman hiçbir zümreyi dini, dili, inancı yüzünden asimile etmeyi, yok etmeyi düşünmemiştir. 

Düşünseydi bugün Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında bir tek tane havra veya kilise göremezdiniz.

Düşünseydi bugün bütün Avrupa Türkçe konuşuyor olurdu ve hepsi müslüman olurdu.

Bugüne kadar hiç bir iktidarın yapmadığını yapan, ayrışmayı, kindarlığı, baskıyı yaratan ve  ön plana çıkaran AKP iktidarıdır.

Nedir bu açılım bilen var mı?

Bugüne kadar kimsenin yapamadığı küstahlığı yapan, Cumhuriyet’in üniter yapısına küstahca kafa tutan, yakan, yıkan, öldüren terörist çetesi PKK ve mecliste oturan uzantılarıdır.


AKP iktidarı en azından bu konuda başarılı oldu.

Örnek, ben şahsen kindar bir insan oldum artık.

Onlara duyduğum kinin gerçekten haddi, hesabı yok.

Ama bir o kadar da bu bölücülere içlerinde yer veren, Kürtçülük politikası yapan, cemaat ile aynı kaba abdest bozan, ilke ve inançlarından uzaklaşarak çakma AKP gibi davranan veya bu davranışlara ses çıkarmadan koltuklarında oturmaya devam eden Y-CHP’li milletvekillerine kızgınım.

Ülkücü Gençliğin Türk Bayraklarını ellerine alarak yürüyüş yapmalarına bile yasaklama getiren, bütün bu olanları sessizce sineye çeken MHP politikasına kızgınım.

Bütün dünya basını saraydan başlayıp diyanete uzanan israfı, ayakkabı kutularını, Amerika’yı kimin keşfettiğini, dış politikamızın ne kadar güvenilmez olduğunu söyleyip inceden dalgalarını geçerken kızgınlığım daha da artıyor.

Yolsuzluk, hırsızlık, haram yeme, süslümancılık, avantacılık, baskıcılık hepsi bir yana da şu geldiğimiz durumda hala yalakalık yapanlara, olan biteni görmezden gelen sőzde aydın, sanatçı geçinenlerle yandaşlara kızgınım.

Dünyayı onlara dar edecek kadar kızgınım.


https://twitter.com/kboztepe
https://www.facebook.com/kaya.boztepe 
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87