CAMDAN KARARGAHTAKİ DEPRESİF EŞSULTAN

Sem Emmi’nin BOPİSTAN’ı kurmak için memleketimize atadığı Uzun Eşsultan görevini yerine getiremiyor. Çünkü burası çılgın Türklerin yaşadığı Türkiye Cumhuriyet’i! Uzun Eşsultan ülkenin neresine kolluk güçlerini sevk edeceğini iyice şaşırdı. Haziran Ayaklanmasının da yıl dönümü. “Camdan Karargahında” şimdilerde başını iki elinin arasına almış kara kara düşünüyor. Muhtemel ağzı da sık sık kuruyordur. Yutkunur.

Şehzadenin okları

Ahizeyi kaldırıp kendisine su söyler. Koruması suyu getirip çıkınca kel kafalı kurmayına dönerek “Polisim yetmiyor n’apcaz Kel?” diye sorar. Kel’den çıt çıkmayınca jöleli kafaya soru dolu bakışlarını yöneltir. Jöleli parmak uçlarındaki jöleyi kol kıllarına sürerek “Kolayı var Hünkarım, Yusuf Yerkel’i Yatağan işçilerinin üzerine gönderelim. İşçi tekmelemekteki hünerini kanıtladı. Doğuştan yetenekli” der. Kel, Jöleli’den ilham alarak “Eveeet!.. Doğru Sultanım! TÜRGEV Vilayetin’de görevlendirdiğiniz Şehzademizi de TGB’nin üzerine gönderelim. Iskalasa da maşallah Mahdumunuz ot atmakta pek kabiliyetli” diye atılır. Jöleli “Yaaa… Hak! Diye nasıl oku salladı. Birkaç TGB’liyi böyle haklasa ne güzel olur.” Uzun Eşsultan “Her yerde karşımıza çıkıyorlar! Anaları hiç mi terbiye vermiyor bunlara? Ya Soma’da direnen işçiler? Haklarını istiyorlarmış!” Kel “Kolayı var Haşmetlum, Yerkel’in bir bacağını koparıp oraya yollayalım! Görüntüsü yeter.” Jöleli “Güzel fikir Kel! Kamer Genç’e saldıran küfürbaz vekilimizi de Metin Feyzioğlu ile avukatların karşılarına dikelim. Ağız kokusundan 2 dakika duramazlar valla. Biz zor dayanıyoruz.”

Beyzbol sopası

Uzun Eşsultan avucuna döktüğü depresyon ilaçlarını suyla içtikten sonra “Peki TÜSAK yasasına karşı orkestra şefi İnci Özdil’in çağrısıyla birleşen sanatçılar?” diye sual eder. Kel kendinden emin şekilde “Melih Başgan ne güne duruyor. Sırıtarak tükürür olur biter.” Uzun Eşsultan alnındaki teri cebinden çıkardığı mendille silerek “Tükürüğünün işleyeceğini sanmıyorum…” Jöleli “Kerimeniz sakız çiğneyip patlatsa? Yanına Necati Şaşmaz’ı da koyarız.” Kel itiraz eder “Necati’den orada yararlanmayalım. Balyoz davası için eylem yapanlara gönderelim. 3 kelimeden oluşan bir cümleyi 2 saatte ancak kurabiliyor. Sıkıntıdan bayılırlar. Ambülanslarla kaldırırız.” Uzun Eşsultan içini çekerek “Ambülansı da Nagehan Alçı sürsün bari. Temelli kurtulalım! Off… Off.. Topraklarını, sularını bahane ederek ayaklanan köylüler n’olcak?” Jöleli, saç jölesi kabından kaşığına doldurduğu jöleyi iştahla yutup “Suriyeli teröristleri üzerlerine salalım. Sayenizde çok semirdiler. Azcık işe yarasınlar!” diye yapıştırır. O sırada Uzun Eşsultan’ın cep telefonuna mesaj gelir. Açıp okuyunca korkuyla terleyip titremeye başlar. Kel “Efendimiz?” Uzun Eşsultan “Sem Emmi beyzbol sopasının resmini göndermiş. Hemen işe koyulalım. 25 bin polis ve 50 TOMA inşallah Taksim’e yeter. Toplantıdaki önerileri de bilahare uygulayın.” Onlar çıkınca Uzun Eşsultan hüngürdeyerek masaya kapanır…

“Camdan Karargahta” yaşananları özetledik! O halde mücadeleye devam.


https://twitter.com/FILIZCEMSU
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87