ÇÖZÜM PAKETİ

Size muhteşem haberlerim var.

Her derde deva bir çözüm paketi hazırladım.

Sinirleriniz mi bozuk?

Endişeli, mutsuz, umutsuz bir ruh haliniz mi var?

ARTIK BÜTÜN BU SORUNLARINIZI BİTMİŞ BİLİN.

LÜtfen 2 dakika 30 saniyenizi vererek bu yazıyı sonuna kadar dikkatlice okuyun, inanın pişman olmayacaksınız.

Sinir bozan bazı konuları şőyle bir dűşűnelim.

Örnek: Kocama arkadaşımı tavsiye ettim diye konuşan bir dinci kadını izliyorsunuz, kadın sonra canımın çektiği erkek varsa imam nikahı kıyar yatarım diyor ve din ile iktidarın nimetlerini anlatıyor. Sizin de bu arada tansiyonunuz yükseliyor!

Örnek: Hiç bir akademik tecrübesi olmayan, doğru yazmayı bırakın konuşmaktan aciz bir sözde gazeteci kadın çıkmış Atatürk’ten önce kadınlar özgürdü diyor ve siz onu mu yoksa çanak sorular soran sözde sunucuyu mu boğmak istediğinize karar veremiyorsunuz, anlaşılmaz, boğucu sesler çıkarmaya başlayıp kanal değiştiriyorsunuz!

Örnek: Adamlar yol kesip kimlik kontrolü yapıyor, cenazeler PKK paçavralarıyla kaldırılıyor ve PKK uzantısı sözde vekiller Sayın “bebek katili” ile görüşüp talimat almak için adaya gidiyorlar, siz ise tabutları başında şehitlerine ağlayan çocukları, ana, babaları düşünüyorsunuz!

Örnek: Çöpte salatalık bulduğu için sevinen çocukların haberini makbul olmuş G..kılları, milletin a….koyacağız diyen yalaka iş adamları izliyor. 

Dahası var. 

Bakanlar karun hazinelerini haramla götürmüş, uşağın teki denk getirip yüce divan oylaması sonuçlanınca bilmem kaç milyon dolara yeni uçak almış, milletle alay eder gibi tweet atıyor, karısının albümleri yok satıyor ve AK-LAMA yapan hacı gazetecilere “vicdanımız rahat” diye açıklama yapıyor! 

En büyük ikilem burada işte.

Şimdi mantık sıralamasına gőre uşağa mı, satılık vekile mi, haram yiyen bakana mı yoksa albümü yok satan kadına mı sövmek lazım?

Zor yani!

Íşte sizleri bütün bu gerginliklerden kurtaracak, rahatlatacak, bir görev yapmanın verdiği huzuru yaşatacak muhteşem projemle tanıştırıyorum.

Çok ciddiyim.

Gerçekten  bu huzurlu ruh halini yakalamak ve artık bir parça olsun mutlu olmak istiyorsanız öncelikle sizin gibi düşünen 10 arkadaş bulmanız gerekiyor.

Facebook’da yaptığınız bir yoruma bile 40 kişi cevap verdiğine göre burada bir sorun olmaz sanırım.

Aslında bu uygulamayı tek başınıza da yapabilirsiniz ama çakralarınızın en üst seviyede açık olması ve evrenin gücünü en üst seviyede hissetmeniz için ne kadar çok kişi elele verir ve beraber hareket ederse o kadar iyi.

Ve en önemle ihtiyacınız olacak iki gıda maddesi:

Domates ve yumurta!

Bunlar şart.

Hatta domatesin çürüğü daha makbul.  

Bu malzemeleri temin ettikten sonra değişik yerlerde mevzileniyoruz.

Örnek Etiler’de bir lokantanın çıkışı…

Veya Bebek’te falanca lokalin girişi.

Ankara’da Meclis’de vekillerin giriş yaptığı kapının olduğu cadde üzerindeki Kırmızı ışık. 

Pekiyi, buralarda toplanıp elimizde domates ve yumurta ne yapacağız?

Menemen diyeni çok fena yaparım, zaten sinirlerim bozuk…

Bilmem anlatabiliyor muyum?


https://twitter.com/kboztepe
https://www.facebook.com/kaya.boztepe
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87