Dünya:
ABD'de KİLİSEYE SALDIRI: 'ÇOK SAYIDA ÖLÜ VAR'

ABD'de KİLİSEYE SALDIRI: 'ÇOK SAYIDA ÖLÜ VAR'

Teksas'ı kana buladı! O saldırgan bakın kim çıktı...

Teksas'ta bir kiliseye gerçekleştirilen saldırıda 26 kişi hayatını kaybetti. 24 kişi yaralandı. Saldırgan ise ölü olarak geçirildi.

Yerel basında yer alan haberlere göre, eyaletin Sutherland Springs  bölgesinde silahlı bir kişi, bir kiliseye girerek etrafa ateş açtı. Teksas Valisi, saldırıda 26 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Yerel kaynaklarda yaşamını yitirenler arasında 2 yaşında bir çocuğun ve  kilise papazının 14 yaşındaki kızının da olduğu bilgisi yer aldı.

Bölge sakinlerinin aktardığına göre, saldırgan silahını defalarca ateşledi ve yeniden doldurdu. Saldırının yaşandığı sırada kilisede yaklaşık 50 kişinin katıldığı bir dua seremonisi olduğu belirtildi. San Antonio'nun 30 kilometre doğusunda yer alan Sutherland Springs'te bulunan kilisenin bölgede kurulan ilk "vaftiz kilisesi" olduğu belirtiliyor.

SALDIRGANIN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Saldırganın 26 yaşındaki ABD'li eski asker Devin Kelley olduğu bilgisi paylaşıldı. Saldırganın evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Silahını bırakıp kaçan saldırgan aracının yanında ölü bulundu. Kilise dışında biriyle çatışmaya giren Teksaslı saldırganın çelik yelek giydiği açıklandı. Federal yetkililer saldırının nedeninin belli olmadığını belirterek "Terörizm bağlantısına dair işaret yok" açıklamasında bulundu.

SALDIRGAN AİLESİNİ DE KATLETTİ

Yerel medyada yer alan habere göre; saldırgan kendi ailesini de katletti.

SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ

Wilson bölgesinden Şerif Joe Tackitt, saldırganın vurularak etkisiz hale getirildiğini açıkladı. 



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BELÇİKA'da PKK PROVOKASYONU
Belçika'nın Limburg bölgesindeki Heusden-Zolder ilçesinde terör örgütü PKK yandaşlarının provokasyonu...

Haberi Oku