Dünya:
ABD'de KATLİAM, 9 ÖLÜ
ABD'de KATLİAM, 9 ÖLÜ

ABD'de bir saldırgan dört evi basarak katliam yaptı


ABD'nin Missouri eyaletinde dört evi basan silahlı bir saldırganın yedi kişiyi öldürdükten sonra intihar ettiği açıklandı.

Missouri Eyaleti Otoyol Polis Şefi Çavuş Jeff Kinder olayla ilgili yaptığı açıklamada, Tyrone adlı küçük bir kasabada meydana gelen silahlı saldırıda yedi kişinin açılan ateş sonucunda öldüğünü, 36 yaşındaki saldırganın ise intihar ettiğini duyurdu. Olay yerinde yapılan araştırma sonucunda bulunan dokuzuncu cesedin ise vurularak değil doğal yollardan öldüğün ün anlaşıldığı belirtildi.

Açıklamaya göre; kurbanlar yapılan bir ihbar sonucunda dört farklı konutta bulundu. İhbarı yapanın, evinde silah sesi duyan ve komşusunun evine kaçtığı bildirilen bir kız çocuğu olduğu belirtildi.

İhbarı değerlendiren polis, ilk baktığı evde iki ceset, daha sonraki üç evde de beş ceset ve bir yaralı buldu. 

Saldırganın cesedi ise Missouri'ye bağlı Teksas'ın doğusundaki Shannon kasabasında bulundu. 

Teksas Şerif Bürosu ve Missouri Eyaleti Otoyol Polisi Uyuşturucu ve Suç Kontrolü bölümünün saldırıyla ilgili soruşturması devam ediyor.


Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BELÇİKA'da PKK PROVOKASYONU
Belçika'nın Limburg bölgesindeki Heusden-Zolder ilçesinde terör örgütü PKK yandaşlarının provokasyonu...

Haberi Oku