Dünya:
BEYAZ SARAY'da İSTİFA DEPREMİ...

BEYAZ SARAY’da İSTİFA DEPREMİ...

Başkan Donald Trump'ın Basın Sözcüsü ve İletişim Direktörü Sean Spicer beklenmedik şekilde istifa etti. Spicer'ın istifası Trump'ın Anthony Scaramucci'yi yeni iletişim direktörü atamasının ardından geldi.

Spicer CNN televizyonuna yaptığı açıklamada, Trump’ın kendisinden kalmasını istediğini ancak bırakmak için zamanın uygun olduğunu söyledi.

YENİ SÖZCÜ BELLİ OLDU

Spicer’ın istifasının ardından Anthony Scaramucci Beyaz Saray’da ilk basın toplantısını düzenledi. Scaramucci, Sarah Huckabee Sanders’ın yeni Beyaz Saray sözcüsü olacağını kaydetti.

Anthony Scaramucci Wall Street’te borsacı. Scaramucci talk şovlarda Trump’ı sert bir şekilde savunmasıyla da biliniyor.

Spicer’ın istifa etmiş olmasına rağmen geçiş sürecinde görev yapacağı ifade ediliyor. Beyaz Saray’da düzenlenen basın toplantılarına bir süredir katılmayan Spicer’ın daha önce de istifa edeceği iddia edilmişti. Beyaz Saray son zamanlarda basın brifinglerine kamera alınması uygulamasını da azalttı toplantılar sadece ses olarak yayınlanıyor. Trump yönetiminin günlük basın brifinglerini kaldırıp haftalık bir toplantı yapmayı planladığı öne sürülmüştü.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

OBAMA’dan 8 YIL SONRA BİR İLK
Eski ABD Başkanı Barack Obama, Londra'da Başbakanlık Ofisi’nde görüldü. Obama'nın 8 yıl sonra...

Haberi Oku