Dünya:
ÇEK CUMHURİYETİ'nde SİLAHLAR KONUŞTU: '9 ÖLÜ'

ÇEK CUMHURİYETİ'nde SİLAHLAR KONUŞTU: '9 ÖLÜ'

Restorana silahlı saldırı ve 9 ölü


Çek Cumhuriyeti'nde bir restorana düzenlenen silahlı saldırıda 9 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Gelen ilk haberde ölenlerden birinin saldırgan olduğu belirtilmişti.

Saldırı, başkent Prag'ın yaklaşık 300 kilometre güneydoğusundaki Uhersky Brod kasabasında gerçekleşti.

Son gelen haberlere göre katliama 60 yaşında bir saldırganın neden olduğu belirtildi. 

Restorana girerek 8 kişinin ölümüne neden olan 60 yaşındaki saldırganın akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürüldü. 

Yaklaşık 18 bin kişinin yaşadığı Uhersky Brod adlı kasabanın belediye Başkanı Patrik Kuncar, saldırganın 60 yaşlarında olduğu ve silahlı saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kendini öldürdüğünü açıkladı.

Belediye Başkanı ayrıca, 20 kişinin bulunduğu restoranda çevredekilerin 25 el silah sesi duyduğunu ve saldırganın akli dengesinin yerinde olmadığının öne sürüldüğünü belirtti.

Prag’ın 300 kilometre güneydoğusunda bulunan kasabada gerçekleştirilen saldırı ilk olarak terör saldırısı şüphesini akıllara getirdi.

8 kişinin öldüğü silahlı saldırıda Çek Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Milan Chovanec sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada olayın terör saldırısı olmadığını duyurdu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

İSRAİL KARŞILIK VERME KARARI ALDI
İsrail televizyon kanalı, Savaş Kabinesi’nin, İran’ın hava saldırısına karşı “açık ve etkili”...

Haberi Oku