Dünya:
DÜNYACA ÜNLÜ AKTÖRE 'TECAVÜZ' SUÇLAMASI

DÜNYACA ÜNLÜ AKTÖRE 'TECAVÜZ' SUÇLAMASI

Daily Mail Gazetesi'nin polis kayıtlarına dayandırdığı haberde; Sylvester Stallone'nun, Las Vegas'taki bir film setinde ismi açıklanmayan bir kıza tecavüz ettiği öne sürüldü.

İddiaya göre; o dönem 40 yaşında olan Stallone, Las Vegas'taki otelde ailesiyle birlikte kalan kız çocuğuyla tanıştı. 'Over the Top' (Zirvede) adlı filmin çekimleri için Las Vegas'ta bulunan aktör, kendisinden imza isteyen kız çocuğuyla konuşmaya başladı. Stallone'un koruması Mike De Luca'nın, kız çocuğuna "Stallone sana yakınlık gösterirse ne yapardın?" diye sorduğu, kızın da "Ben de ona yakınlık gösterirdim" dediği belirtildi.

27. KATTAKİ OTEL ODASI...

Söz konusu haberde; koruma De Luca'nın, 16 yaşındaki kız çocuğuna otelin 27'nci katındaki bir odanın iki anahtarını verdiği ve odaya çıkmasını istediği bilgisi yer aldı. Kız çocuğu, polis kayıtlarındaki ifadesinde, 27'nci kata çıktığında Stallone ve korumasıyla koridorda karşılaştığını ve birlikte odaya girdiklerini anlattı. Stallone ile cinsel ilişkiye girdikleri sırada odaya koruma De Luca'nın da girdiğini belirten 16 yaşındaki kız, korumanın 'Ben de katılabilir miyim?' diye sorduğunu anlattı.

"EĞER KONUŞURSAN KAFANI KIRARIM"

Olayın ardından Stallone'nun kendisini tehdit ettiğini anlatan kız çocuğu, hem Stallone'un hem de korumasının olayı kimseye anlatmamasını istediklerini ve "Eğer konuşursan kafanı kırarız" dediklerini ifade etti.

"KORKTUĞU İÇİN ŞİKAYETÇİ OLMADI"

Ele geçirilen polis kayıtlarını  Daily Mail için inceleyen  Las Vegas  Emniyet Müdürlüğü'nden emekli polis John Samolovitch, kayıtların orijinal olduğunu teyit etti. İngiliz gazetesi, "Kayıtlara göre kız çocuğu, büyük bir utanç yaşadığı ve korktuğu için Stallone ve koruması hakkında şikâyetçi olmamaya karar vermiş" denildi.



Milliyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

OBAMA’dan 8 YIL SONRA BİR İLK
Eski ABD Başkanı Barack Obama, Londra'da Başbakanlık Ofisi’nde görüldü. Obama'nın 8 yıl sonra...

Haberi Oku