Dünya:
'ESAD KİMYASAL SİLAH KULLANMADI'
"ESAD KİMYASAL SİLAH KULLANMADI"

Ve Fransa açıkladı: "Esad kimyasal silah kullanmadı"

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Fransa’nın Suriye’nin ülkede kısa bir zaman önce gerçekleşen çatışmalarda kimyasal silah kullandığına yönelik herhangi bir delil bulunmadığını belirtti.

Rusya’nın Sesi’nin yansıttığı habere göre, Nisan ayında yapılan açıklamada Suriye’nin Kafr Zita şehrine gerçekleştirilen saldırıda toksik kloru püskürtüldüğü, 2 kişinin öldüğü, yaklaşık 100 kişinin yaralandığı bildirilmişti. Hükümet zehirli gaz kullanmaktan El Kaide ile bağlantılı İslami örgüt Front Nusra’yı suçlamıştı. Muhalefet sözcüleri doktorlara dayandırarak hükümet uçaklarının saldırıları sonucunda onlarca kişinin yaralandığını bildirmişlerdi.

Bu durum üzerine bir açıklama yapan Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, “Bizde çeşitli türde bilgiler var, ancak bende bunlarla ilgili herhangi bir kanıt bulunmamaktadır” dedi.


ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BELÇİKA'da PKK PROVOKASYONU
Belçika'nın Limburg bölgesindeki Heusden-Zolder ilçesinde terör örgütü PKK yandaşlarının provokasyonu...

Haberi Oku