Dünya:
HAMAMA KADIN KILIĞINDA SIZAN TURİST POLİSE ENSELENDİ

HAMAMA KADIN KILIĞINDA SIZAN TURİST POLİSE ENSELENDİ

Kılık değiştirip kadınlar hamamına giren erkek turist tutuklandı

Japonya'yı ziyaret eden bir Çinli erkek turist, kadın kılığına girip kadınlar hamamına selfie çubuğuyla dalınca polis tarafından tutuklandı.

South China Morning Post gazetesi, hamam ve kaplıca tesisleriyle ünlü kıyı kasabası Şirahama’yı ziyaret etmekte olan Xia Liang isimli turistin, kimono giyip peruk takarak kadınlar bölümüne girdiğini bildirdi. Gazeteye göre, akıllı telefonunu selfie çubuğuna monte etmeyi ihmal etmeyen Xia, tesisteki müşterilerden birinin şikayeti üzerine olay yerine gelen polis tarafından tutuklandı. Polisteki ifadesinde kadınlar bölümüne bilerek girdiğini kabul eden 36 yaşındaki turist, fotoğraf çekmediğini öne sürdü ve 'deniz manzarasının kaplıcanın kadınlar bölümünden muhteşem göründüğünü duydum' dedi.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BELÇİKA'da PKK PROVOKASYONU
Belçika'nın Limburg bölgesindeki Heusden-Zolder ilçesinde terör örgütü PKK yandaşlarının provokasyonu...

Haberi Oku