Dünya:
KEVIN SPACEY HOLLYWOOD'dan SİLİNDİ

KEVIN SPACEY HOLLYWOOD'dan SİLİNDİ

Hakkında üç ayrı cinsel taciz soruşturması yürütülen ve son olarak üç yeni taciz iddiasıyla da karşı karşıya kalan Kevin Spacey’in ismi Hollywood’dan siliniyor. Taciz iddialarının ardından House of Cards başta olmak üzere birçok filmden çıkartılan Spacey, vizyon tarihi için gün sayan son filmi Billionare Boys Club'tan da montajla atılacak.

Filmin vizyona girmesine az bir süre kalan tanıtımının yapılamaması dikkat çekerken, Hollywood yapımcısı Gavin Polone, New York Post'a yaptığı açıklamada, “Bu filmle ilgili hiç reklam görmedim. Film çöpe gidiyor gibi görünüyor” dedi.

HOLLYWOOD’da YER YOK

17 Ağustos'ta vizyona girmesi planlanan filmin montaj çalışmalarının sürdüğü ve 58 yaşındaki Kevin Spacey’nin bu süre zarfında filmden çıkarılması için çalışma yapıldığı öğrenildi. Birden çok erkeğe cinsel tacizle suçlanan Spacey, All the Money in the World adlı filmin kadrosundan da çıkarılmıştı. Dağıtımcı şirket Vertical Entertainment’ın açıklamasında, “Bu filmi sinemalarda göstermek kolay ve duyarsız bir karar olmadı. Filmin oyuncuları kadar filmde çalışan yüzlerce kişilik ekibe de ortaya çıkardıkları ürünü izleyicilere ulaştırma şansı vermemiz gerektiğine inanıyoruz” denildi.

Hollywood prodüktörlerinin bundan sonra Spacey'ye hiçbir şekilde filmlerde yer vermemeyi düşünüyor.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KRİZ YARATACAK İDDİA
ABD'li üst düzey bir yetkili, İsrail savaş uçaklarının, misilleme amacıyla, ülke sınırlarına...

Haberi Oku