Dünya:
MONİCA O SORUYU DUYUNCA ...

MONİCA O SORUYU DUYUNCA ...

90'ların en büyük skandallarından biri kuşkusuz dönemin ABD Başkanı Bill Clinton'ın Beyaz Saray stajyeri Monica Lewinsky ile yaşadığı yasak ilişkiydi. Lewinsky, İsrail’de katıldığı bir organizasyonda Clinton ile yasak ilişkisi sorulunca tepki gösterdi.

Lewinsky, Beyaz Saray'da stajyer olduğu dönemde dönemin ABD Başkanı Bill Clinton ile ilişki yaşamıştı.

kadınlara yönelik cinsel tacize karşı başlatılan #MeToo hareketinin temsilcisi olan aktivist Lewinsky, İsrail'de bir panelde kendisine gelen Clinton sorusu üzerine tepki gösterdi.

Sunucu Yonit Levi'nin "Bill Clinton'dan kişisel bir özür bekliyor musunuz?" sorusunun ardından Lewinsky, "Üzgünüm, bunu yapamayacağım" diyerek sahneyi terk etti.

Olayın ardından Lewinsky, sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Lewinsky yaptığı açıklamada, “Ne konuşacağımıza dair gayet net parametreler vardı. Sahneyi terk ettim çünkü kadınların kendilerine herhangi bir şey dayatılmaması gerektiğini düşünüyorum. Sınırlarımın ne olduğunu ona açıklamıştım" dedi.

90'larda Beyaz Saray'da staj yapmaya başlamasının ardından Clinton ile ilişki yaşayan Monica Lewinsky o dönem henüz 20'li yaşlarının başındaydı.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KRİZ YARATACAK İDDİA
ABD'li üst düzey bir yetkili, İsrail savaş uçaklarının, misilleme amacıyla, ülke sınırlarına...

Haberi Oku