Dünya:
MOSKOVA; 'ELİMİZDE SİHİRLİ DEĞNEK YOK'
MOSKOVA; "ELİMİZDE SİHİRLİ DEĞNEK YOK, TÜRKİYE İLE İLİŞKİLERİN DÜZELMESİ ZAMAN ALACAK"

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Türkiye ile ilişkilerin düzelmesinin zaman alacağını söyledi.

Itar-Tass'ın haberine göre Zaharova, ilişkilerin bozulmasının her zaman çok kolay olduğunu hatırlatarak, “İlişkileri bozmak için bir el ateş etmek yeter. İlişkileri yeniden kurmak ise kolay değil. Elimizde sihirli değnek yok. Dürüst ve açık bir şekilde ilişkilerin normalleşmesinin zaman alacağını söylüyoruz" dedi.

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Aleksey Meşkov'un, Türk mevkidaşı Ali Kemal Aydın'la Moskova'da yapacağı görüşmeye değinen Zaharova, iki ülke arasında ilişkilerin normalleşmesinin gündemlerinde olduğunu belirtti.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü “Türkiye'de tatile gidip gitmeyeceği" ile ilgili bir soruya da “Kırım'a gittiği ve hayran kaldığı" cevabını vermekle yetindi.



DHA
Anahtar Kelimeler
RusyaTürkiyeRusMoskova
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BELÇİKA'da PKK PROVOKASYONU
Belçika'nın Limburg bölgesindeki Heusden-Zolder ilçesinde terör örgütü PKK yandaşlarının provokasyonu...

Haberi Oku