Dünya:
O İSİM İÇİN ‘DÜŞEN UÇAKTA ÖLDÜ' İDDİASI

O İSİM İÇİN ‘DÜŞEN UÇAKTA ÖLDÜ’ İDDİASI

Al Khale Post sosyal medya hesabında, Kaşıkçı’yı öldüren 15 kişilik ekipte bulunan Meşal Saad El Bostani’nin Pazartesi günü Suudi Arabistan’ın Tebuk vilayetinde düşen askeri uçakta hayatını kaybettiğini iddia etti.

Dünya basını, 2 Ekim'de Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğuna girdikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın akıbetini yakından takip ediyor. New York Times, Washington Post, Al Jazeera gibi kaynakların yanı sıra Arap basını da Kaşıkçı hakkında Türk yetkililere dayandırarak çeşitli iddialarda bulunuyor. Arap basını son olarak dün, Suudi Arabistan'ın İstanbul Konsolosu Muhammed el-Uteybi'nin ülkesine dönmesinin ardından görevden alındığını ve sorgulanacağını duyurmuştu. Suudi gazeteci, basının yanı sıra sosyal medyanın da gündeminde.

Suudi Arabistan Savunma Bakanlığı, Pazartesi günü bir askeri uçağın düştüğünü ve uçakta bulunan tüm mürettebatın hayatını kaybettiğini duyurmuştu. Al Khale Post adlı yayın organı, düşen uçakta Kaşıkçı'yı öldürdüğü iddia edilen 15 kişilik ekipte yer alan Meşal Saad El Bostani'nin de bulunduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından Bostani'nin fotoğrafı kullanılarak yapılan paylaşımda, “Ülkenin kuzeybatısında askeri uçak düştü. Uçakta bulunan mürettebatta, Kaşıkçı'yı öldürdüğü iddia edilen Meşal Saad El Bostani de bulunuyor” denildi.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

OBAMA’dan 8 YIL SONRA BİR İLK
Eski ABD Başkanı Barack Obama, Londra'da Başbakanlık Ofisi’nde görüldü. Obama'nın 8 yıl sonra...

Haberi Oku