Dünya:
ÖLÜ SAYISI ARTIYOR!..

ÖLÜ SAYISI ARTIYOR!..

Yangının kasten başlatıldığını gösteren herhangi bir delil bulunmadığını söyleyen Cundy, araştırmanın haftalar süreceğini belirtti.

Cundy yaptığı açıklamada hastanede tedavi gören 24 vatandaştan 12'sinin yoğun bakımda tedavisine devam ettiğini ekledi.

Londra polisi: Grenfell Tower yangını uzun ve detaylı bir şekilde araştırılacak

Londra Polis Şefi Stuart Cundy Londra Grenfell Tower'da gerçekleşen yangının detaylı bir şekilde araştırılacağını söyledi.

Cundy yaptığı açıklamada hastanede tedavi gören 24 vatandaştan 12'sinin yoğun bakımda tedavisine devam ettiğini ekledi.

Yangının kasten başlatıldığını gösteren herhangi bir delil bulunmadığını söyleyen Cundy, araştırmanın haftalar süreceğini belirtti.

Londra Polisi, araştırmanın sağlıklı ilerleyebilmesi için bölgeyi geniş çaplı bir kordon altına alarak vatandaşların giriş çıkışına kapattı.

Diğer yandan, yakınlarından haber alamayan ya da hayatta olup olmadığı bilinmeyen sakinlerin fotoğrafları, görüldükleri takdirde aranarak ulaşılması gerek telefon numaraları ile birlikte bölgede yer alan duvarlara yapıştırıldı.

Londra Polis Şefi Stuart Cundy yaptığı açıklamada, “Yaşanan bu trajedide yakınlarını kaybeden insanlara hak ettikleri cevapları vermek için kararlıyız. Araştırmamız uzun ve detaylı bir şekilde yürütülecek.” dedi.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

OBAMA’dan 8 YIL SONRA BİR İLK
Eski ABD Başkanı Barack Obama, Londra'da Başbakanlık Ofisi’nde görüldü. Obama'nın 8 yıl sonra...

Haberi Oku