Dünya:
PARAYI ABD YERİNE SUUDİ ARABİSTAN ÖDEYECEK

PARAYI ABD YERİNE SUUDİ ARABİSTAN ÖDEYECEK

Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Suriye'nin yeniden inşaasına Suudi Arabistan'ın yardım edeceğini belirterek, bu ülkeye teşekkür etti. 

Trump, "Suudi Arabistan, ABD'nin yerine Suriye'nin yeniden inşasına yardım için gereken parayı harcamayı kabul etti. Gördünüz mü? 5000 mil uzaklıktaki ABD yerine son derece zengin ülkelerin komşularının yeniden inşasına yardım etmesi hoş değil mi?  Teşekkürler Suudi A!'' paylaşımında bulundu.

Trump FED'i hedef aldı

ABD'de hisse senetleri son haftalarda sert bir düşüş yaşadı. ABD Başkanı Donald Trump ise bu durumdan FED'in sorumlu olduğunu söyledi. Trump sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “ABD ekonomisi için tek sorun FED. Yetkililerin piyasalara dair hisleri yok. FED skor üretemeyen güçlü bir golfçü gibidir, çünkü dokunmaz, vuramaz” dedi.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BELÇİKA'da PKK PROVOKASYONU
Belçika'nın Limburg bölgesindeki Heusden-Zolder ilçesinde terör örgütü PKK yandaşlarının provokasyonu...

Haberi Oku