Dünya:
SUNUM YAPARKEN BİRDEN SOYUNDU...

SUNUM YAPARKEN BİRDEN SOYUNDU...

Olay ABD'nin köklü eğitim kurumlarından Cornell Üniversitesi'nde gerçekleşti.

Letitia Chai isimli doktora öğrencisi tez sunumu sırasında bir anda soyunmaya başladı.

Sınıftakiler ve profesör şaşkınlığını gizleyemezken Chai'nin bunu neden yaptığı ise daha sonra ortaya çıktı.

Genç kadın, dersinin de hocası olan Profesör Rebekah Maggor'un tez sunumundan bir hafta önce kendisinin giydiği şortun çok kısa olduğunu söylediğini, ve bu 'dayatılan norm'lara karşı gelmek için böyle bir davranış sergilediğini açıkladı.

Chai, sunum ortasında profesörüyle yaşadıkları sorunu anlatırken, sınıfın bir kısmının kendisine destek olduğunun, yurtdışından gelen öğrencilerin ise profesöre destek vererek sınıfı terk ettiklerini anlattı.

Chai'nin başına gelenler sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, bir çok kişi de öğretmenine tepki gösterdi. Genç kadın, 
annesinin de bir feminist profesör olduğunu belirtirken, 'Onun benim kıyafetlerim ve boylarıyla ilgili bir sorunu yok' dedi.

Profesör Rebekah Maggor da kendini savundu. Maggor, 'Hiç bir zaman öğrencilerime ne giymeleri gerektiğini söylemedim. Herkesin kendi düşüncesi, ben sadece kıyafet yerine ne kadar uygun bunun hakkında yorum yapmışımdır" dedi.



CNN Türk
Anahtar Kelimeler
ABDTEZSUNUMSOYUNMAK
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BELÇİKA'da PKK PROVOKASYONU
Belçika'nın Limburg bölgesindeki Heusden-Zolder ilçesinde terör örgütü PKK yandaşlarının provokasyonu...

Haberi Oku