Dünya:
TRUMP AİLESİ GÜNEŞ TUTULMASINI BEYAZ SARAY'dan İZLEDİ

TRUMP AİLESİ GÜNEŞ TUTULMASINI BEYAZ SARAY'dan İZLEDİ

Bugün gerçekleşen Güneş tutulması, 100 yılın en büyük Güneş tutulması olarak ifade ediliyor. ABD'de 14 eyaleti bir süre boyunca karanlığa gömen Güneş tutulması, hem ABD'deki vatandaşlar, hem de dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), gerçekleşecek olan Güneş tutulmasının izlenebilmesi için bir internet sitesi oluşturdu. Güneş tutulmasının çıplak gözle gözlemleneceği bölgelerde bulunmayan milyonlarca kişi, Güneş tutulmasını bu internet sitesinden canlı olarak takip etti.

NASA tarafından yapılan açıklamada, ABD’de 21 Ağustos tarihinde güneş tutulmasının net olarak izlenebileceği eyalet ve şehirlerin ismi açıklandı.



Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KRİZ YARATACAK İDDİA
ABD'li üst düzey bir yetkili, İsrail savaş uçaklarının, misilleme amacıyla, ülke sınırlarına...

Haberi Oku