Dünya:
ZARRAB'a BİR de TECAVÜZ DAVASI

ZARRAB'a BİR de TECAVÜZ DAVASI

Amerikan medyasında yer alan haberlere göre 62 yaşındaki Faouzi Jaber isimli mahkum, Çarşamba akşamı Zarrab aleyhine "tecavüz" davası için başvuruda bulundu.

Buna göre söz konusu mahkum Jaber, avukatı Alexei Schacht aracılığıyla, Manhattan'da beraber aynı hücreyi paylaştıkları sırada Zarrab'ın kendisine iki kez tecavüz etmek ve cinsel tacizde bulunmak iddialarıyla dava açtı.

Zarrab'ın avukatları yazılı açıklamayla söz konusu tecavüz iddiasının doğru olmadığını ve halen New York'ta devam eden davayla herhangi bir ilgisinin bulunmadığını savundu.

İlk incelemede hapishane yetkililerinin olayın doğru olup olmadığını tespit edebilecek yeterli delile sahip olmadıkları sonucuna ulaştığı, ancak davaya dönüşen süreçte konunun netlik kazanmasının beklendiği kaydedildi.

Olayın, Kasım 2016 ile Mart 2017 tarihleri arasında Reza Zarrab'ın Manhattan'daki kaldığı hapishanede meydana gelmiş olabileceği belirtildi.

"Terör grubuna malzeme desteği sağlamak için komplo kurmak"la suçlanan davacı mahkûmun geçen Temmuz ayında suçunu itiraf ettiği ve hakkında verilecek kararı beklediği öğrenildi.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

OBAMA’dan 8 YIL SONRA BİR İLK
Eski ABD Başkanı Barack Obama, Londra'da Başbakanlık Ofisi’nde görüldü. Obama'nın 8 yıl sonra...

Haberi Oku