Ekonomi:
2. KÖPRÜDEN KAÇAK GEÇİŞLERE FLAŞ ADIM

2. KÖPRÜDEN KAÇAK GEÇİŞLERE FLAŞ ADIM

Adı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçen TBMM Başkanı Binali Yıldırım Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde ceza yiyen sürücülerle Karayolları Birinci Bölge Müdürlüğü'nde bir araya geldi. 5 kişilik heyetin içerisinde bulunan mağdur Hasan Sarıkaya, "Biz mağduriyetimizi yetkililere bildirdik. Bugün 5 kişilik heyet eşliğinde Sayın Binali Yıldırım'a mağduriyetimizi anlatacağız. Bu cezalarla çok sayıda aile mağdur oldu" dedi. 

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişi yasak olan hafif ticari araç sürücülerine  50 bin liradan 200 bin liraya kadar ceza geldi. Aylar sonra gelen cezalara tepki gösteren sürücüler, yetkililerden yardım istemişti. Binali Yıldırım’dan cevap geldi. Mağdur vatandaşlarında aralarında bulunduğu 5 kişilik heyet bugün Karayolları Birinci Bölge Müdürlüğü’nde Başkan Yıldırım ile bir araya geliyor.

CEZALAR 1 MİLYON LİRAYA KADAR ÇIKIYOR

Konuyu doğrulayan Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu yaptığı açıklamada, “TBMM Başkanı Binali Yıldırım'dan FSM mağdurlarının ödeyemeyeceği borçlarının silinmesi talebinde bulunacağız. Cezalar 10 bin ile 1 milyon lira arasında değişiklik gösteriyor” dedi.

 



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

200 TL'nin SATIN ALMA GÜCÜ ERİDİ
Tedavüle girdiği günden bu yana 200 TL'lik banknotun satın alma gücü eridi. Artık 1 kilo peynir bile...

Haberi Oku