Ekonomi:
TÜRKİYE'den ÇIKAN PAYPAL BITCOIN'e GİRİYOR
TÜRKİYE'den ÇIKAN PAYPAL BITCOIN'e GİRİYOR

Coin-Turk.com haberine göre; kripto para ödeme servis sağlayıcısı Coinbase ve dünyanın en büyük kredi kartı ile ödeme servis sağlayıcısı PayPal güçlerini birleştiriyor. Yapılan anlaşmayla Coinbase müşterileri artık ile Bitcoin satabilecek ve hesaplarına PayPal bakiyesi olarak alabilecek.

Anlaşma çerçevesinde Amerikalı PayPal kullanıcıları PayPal hesaplarına direkt olarak Bitcoin satışı sonucunda alınan parayı yükleyebilecek. Şu anda sadece Amerikan kullanıcılara açılan sistem, gelecekte tüm PayPal kullanıcıları için başlatılacak. Coinbase’e göre hedef PayPal’ın dünya çapındaki 200 milyon kullanıcısını Bitcoin ile tanıştırmak. Yapılan duyuruda yakın gelecekte daha bir çok ülkenin ekleneceği belirtiliyor.

İşlem Coinbase üzerinden yapılmasına rağmen PayPal’ın böyle bir anlaşmaya sıcak bakması, kripto para sektöründe gelecek için umut vaat edici olarak görülebilir.

Türkiye’den çekilen PayPal’ın ülkemize geri dönüp dönmeyeceği ise bir muamma, fakat biliyoruz ki çok sayıda Türk kullanıcı şu anda PayPal veya kredi kartıyla Bitcoin satın almak ve işlem yapmak istiyor. Umuyoruz yakın gelecekte hem PayPal hemde Coinbase Türk kullanıcılara açılacaktır.
Anahtar Kelimeler
TeknolojiBitcoinPayPal
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

200 TL'nin SATIN ALMA GÜCÜ ERİDİ
Tedavüle girdiği günden bu yana 200 TL'lik banknotun satın alma gücü eridi. Artık 1 kilo peynir bile...

Haberi Oku