EVLİLİK PROGRAMINDAKİ MAVİ SAKAL

"Oy farfara farfara... Ateş düştü şalvara... Ağzım dilim kurudu kız yalvara yalvara... Eveeet Şaziye Şanzıman'a talip geliyooo!.. Satılmış Canalan. Hoş geldin, nasılsın?" "Eyiyim ya sen bacım?" "Evlilik programı yapıyoz işte. Ekmek parası! Hazır mısın Şaziye Teyze ile konuşmaya?" "Heee..." Satılmış paravanın öteki tarafına seslenir. "N'aber Şaziyeee?" "Eyiyim?" "Ne istiyon benden?" Şaziye Teyze "Emekliliğin var mı?" "Vaaar!" "Evin?" "Vaaar!" "Araban?" "Onu sattım!" "Niye ki? Binip dolaşırdık." "Satmak zorunda galdık!" Sunucu araya girer "Neden?" "E, biraz ganlanmıştı." Sunucu "Hayrola? Geçmiş olsun." "Geçti gitti zaten." Sunucu merakla "Ne geçti gitti?" "3'üncü garım."

'Erkek gısmısı'

Sunucu ile Şaziye birlikte "Başın sağ olsun." Satılmış "Dostlar sağ olsun." Sunucu "Kaza mı geçirdiniz?" "Yok yav elimden kaza çıktı." "Yani?" "Kadın ezcük fazla gonuşuyodu." "Ne dedi?" "Tamam Bey, dedi. Çok gızdım." "Ee, kötü bi şi söylememiş ki!" "Heç gonuşmaması lazımdı. O şartla evlenmiştim!" "Aaa! Peki konuşsa ne yapardın?" "Döverdim. Gafasını duvarlara vururdum. Teninde sigara söndürürdüm. Gıkı çıkmayacak. Gadın kısmısı gonuştuğu an gıcık gapıyom! Susmak avradın süsüdür. Gonuştukların da icazibeleri gidiyo. Seksi ampullerini gaybediyolar" Sunucu "Seksapel demek istedin herhalde Amca?" "Her ne ise." "Ee, n'oldu?" "Arka goltukdaki satırı kafasına geçirdim." "Aa! N'aptın?" "Ben de yalan yok. Dobrayım." "Peki 2. Eşin?" "O gezmeyi seviyodu! Yerinde durmuyodu!" "Yani sabah çıkıp akşam mı geliyordu?" "Gızım evden heç çıkmıyodu ki." "Eee?" "Ön balgondan arga balgona gidip geliyodu. Gaç gez dedim. Balgona çıkma!" "Çamaşır seriyordur, eşyaları silkeliyordur..." Banyoda yapsın n'apcaksa. Ne gerek var balgona çıkmaya?" "Ee?" Bi gün eve mahsustan ergen geldim. Balgonu yıkıyo. Goştum mutfaktan bıçağı gaptım. Deldim deştim." "Aaa?!" "Gızım içim dışım bir. Bende yalan yok." "Peki ya 1'incisi?" "O ilk aşgımdı. Çok gısganırdım. Her yanını örteceksin, gonuşmayacaksın, dışarıya çıkmayacaksın dedim. Gabul etti, evlendik." "Ee?" "Bi gün arga balgonumda onu çaya götürdüm." "Bu nasıl çaya götürme anlayışı?" "Nereye götürem? Dışarı mı Gadın gısmısı dışarı çıkmaz!" "Ee?" "Tuvalete gittim geldim. Baktım ki çarşafını çıkarmış." "Saçları mı görünüyordu?" "Yok görünebilir mi? Tülbenti gafasındaydı. Tepem attı. Camları gırıp boğazına sapladım. O da nakavt! "Amca sen n'aptın? Hepsini katletmişsin!" "Bende yalan yok. Ezücük sinirliyim. Gelip geçici. N'oluyosa o an oluyor yani. İçimde zerre kötülük yok."

Gadın gısmısı

Sunucu "Ne diyosun Şaziye Teyze?" "Valla ne diyeyim? Emekliliği, evi var. Arabayı yıkatırsa olur!" "Yapma Şaziye Teyze! Her an ölümle burun burunasın!" "N'apalım gızım? Evim yok. İşim yok. 60'ımdayım. Daha ne kadar yaşayacam?" "İyi o zaman paravan açılsın!" Alkışlar eşliğinde paravan açılır. Sunucu "E ne düşünüyon Satılmış Amca? Beğendin mi Şaziye Teyze'yi?" "Hee... Beğendim emme şişman. Geşkem zayıf olsaydı!" "Niye ki?" "Gızım yaşlandım artık. Gızdığım an ben bu avradı nası doğrarım? Yok mu şööle zayıf ve dilsizi?" Sunucu "E pes valla!" der ve reklama gider.

Haşhaşçı medyanın evlilik izlencelerine çıkacak kadar çürümüş düzenin arsızlaştırıp, azgınlaştırdığı kadın katili psikopatlara gelsin bu yazı.



https://twitter.com/FILIZCEMSU
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87