Saatlerin anlamı

Saatlerin anlamı (Gösterim Sayısı: 199)
Sektör İNTERNET
İlan Tarihi 9 yıl önce
Firma No 88
Telefon
Faks
Web Sitesi http://www.saatlerin-anlami.gen.tr
Adres
İl/İlçe İstanbul
Firma Hakkında
Saatlerin anlamları olduğunu ve bu anlamların bir çok kişi için önem teşkil ettiğini biliyorsunuzdur. genellikle lise dönemlerinde merak konusu olmaya başlayan saatlerin anlamları bizler için zaman zaman umut zaman zaman da hüzün olabiliyor. Doğru olan bir sonuç istememize rağmen bizlere karşı saatlerin vermiş olduğu sonuçlara göre bazen hayatımızı hüzünlendirir.

Aslında biraz daha gerçekçi olmaya çalışırsak pek de bir anlam ifade etmeyen saatler için aslın da burada sadece kendimize eğlence aramaktayız. bazı dönemler yaşamış olduğumuz ilişkiler ve buna nazaran sonuçlarına cevap aradığımız da farklı insanların yorumlarına ulaşmak vede bazı zamanlar da onların bizlere sunmuş olduğu cevapları araştırmak adına bir şeyler yaparız. bu da bizim aslın da hayatımızın sadece saatlerle değil tüm dönüm noktaların da her bulduğumuz cevap sonrası bir soru olduğunun kesin göstergesidir.

Kimi insan kendini karşısındaki insana karşı ifade etmek de zorlanırken kimimiz de çok rahat bir şekilde olduğumuz gibi davranışlar sergileyebiliyoruz. bu da bizim için karşımızdaki insana karşı olan öz güvenimizi kolayca göstermemizi sağlayabiliyor. Konumuzun başında belirtmiş olduğumuz gibi saatlerin bir çok anlamı olabilir.

banner80

banner87