Gündem:
GENELKURMAY BAŞKANI AKAR, DİYARBAKIR'da!

GENELKURMAY BAŞKANI AKAR, DİYARBAKIR'da!

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ile birlikte denetlemelerde bulunmak üzere geldiği Diyarbakır'da Vali Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Orgeneral Akar'ı Vali Aksoy ile yardımcıları valilik girişinde karşıladı. Valilik şeref defterini imzalayan Akar, daha sonra Vali Aksoy ile makamında bir süre görüştü. Görüşmenin ardından komutanlar Diyarbakır'daki temaslarına devam etmek üzere valilikten ayrıldı.


Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 'Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 06-07 Kasım 2015 tarihleri arasında Adana ve Diyarbakır'da askeri birliklerde denetleme ve ziyaret yapmaktadır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur' denildi.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku