Gündem:
2 KASETLİK CANI OLAN PARTİLER mi TÜRKİYE'nin SORUNLARINI ÇÖZECEK?
2 KASETLİK CANI OLAN PARTİLER TÜRKİYE’NİN SORUNLARINI ÇÖZEMEZ

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek bugün İzmir’de yaptığı basın açıklamasında Türkiye’yi üzerinde oynanan karanlık oyunlardan kurtaracak çözümün Vatan Partisi olduğunu söyledi. AKP-HDP-CHP ittifakının bu oyunlara hizmet ettiğini söyleyen Perinçek’in yanında Vatan Partisi milletvekili adaylarından Yaşar Okuyan, Tayfun İçli, Hasan Atilla Uğur, Şule Perinçek, Ümit Zileli de bulunuyordu. 

Açıklamada CHP ve MHP’ye çağrı yapan Perinçek, bu partilerin AKP ve HDP ile hükümet ortaklığı kurmayacaklarını kamuoyu önünde açıklamalarını istedi. Yapılan açıklamanın ardından Doğu Perinçek kendisine sorulan soruları yanıtladı.


AKP – HDP – CHP KOALİSYONUNUN DÜŞMANIYIZ

AKP-CHP-HDP olası koalisyonundan rahatsız olmasının sebebi sorulan Perinçek kendi 8 Haziran hedeflerini şöyle açıkladı: “Biz rahatsız değil, bu koalisyonun düşmanıyız. Rahatsızlık değil bu tamamıyla düşmanlık. Türkiye’yi bölmeye çalışanların düşmanıyız. Bizi çiğnemeden Türkiye’yi bölemezler. Ve bizi çiğneyemezler. Biz Türk Milleti’yiz. Bizi çiğnemeden Atatürk Devrimi’ni tasfiye edemezler. 8 Haziran’da ne olacak? CHP ve MHP’ye diyorum ki, AKP ve HDP ile Amerika’nın kurguladığı o projelerde görev almayın. 

Bu partiler mi Türkiye’yi kurtaracak? 2 kasetlik canı olan partiler mi Türkiye’nin sorunlarını çözecek? Ne haldeler. İçinde bulunduğumuz tablo karşısında büyük kitlesel güçleri ortaya koyan ve Türkiye’nin ihtiyaçlarını temsil eden Vatan Partisi girmeyecek de bu hainler, bölücüler, yıkıcılar mı girecek Meclis’e? Şu anda sistem, Amerika merkezli rejim PKK’yı Meclis’e sokmaya çalışıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nde 2015 yılında bu tehditlerin ortasında Meclis’te PKK mı olacak Vatan Partisi mi olacak? Millete soralım. 

Üretim ekonomisini kuracak olan Vatan Partisi barajları yıka yıka geliyor. Bizi hapse attıkları zaman bunlar bir daha çıkamazlar dediler. Biz o duvarları yıktık ve 2013 yılında Haziran Ayaklanması’ndan başlayarak bu milleti ayağa kaldırdık. ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’ diye birleştirdik. Apo posterleri, bölücüler tasfiye oldu ve Türk bayrağı altında birleşildi. 10 milyondan fazla insanın katıldığı Gezi Hareketi’ni biz Iğdır’dan Edirne’ye kadar birleştirdik. Ermeni soykırımı yalanları ile Avrupa’yı dize getirdik. AİHM’den o kararı 10 yıllık mücadele ile çıkarttık. Bu başarıları daha iktidara gelmeden kazandık.”

BİZİM MİTİNGLERİMİZLE KILIÇDAROĞLU VE DAVUTOĞLU’NUN MİTİNGLERİNİ KARŞILAŞTIRIN

Doğu Perinçek İzmir seçmenini nasıl ikna edecekleri ve İzmir’deki hedeflerinin ne olduğu sorusu üzerine; “İzmir hedefimiz en az %20 oy.  Dün Edirne’de Kılıçdaroğlu’nun, Erzurum ve Sivas’ta dün Davutoğlu’nun yaptığı mitinglere bakın, bir de bizim Kuşadası mitingimizi, İstanbul’da yaptığımız, Ankara’da yaptığımız yürüyüşlerimizi bakıp karşılaştırın. Bizim yürüyüş ve mitinglerimize getirdiğimiz insanlar naylondan mı, plastikten mi? Amerika’dan mı getirdik biz Kuşadası’nda ki İstanbul ve Ankara’da ki insanları? Bu gelenlerin hepsi bu milletin insanlarıdır. Rejime karşı savaşan insanlardır. Onun için, ‘kitleleri toplarız ama oy alamayız’ demek millete karşı güvensizlik olur.” dedi. 

Hazine yardımı alan partilere ve maddi imkânsızlıklara dikkat çeken Perinçek sözlerine şöyle devam etti; “537 milyon lira, Meclis’teki 3 partiye seçim için verildi. Biz, bütçemizi sizlerin alın terlerinizden yapıyoruz. Onların devlet kasasından alıp gasp ettikleri maddi imkânları da biz bu halkın tıpkı Kurtuluş Savaşı’ndaki fedakârlığı ile Vatan Partisi’ni Meclis’e sokacak ve hükümet yapacağız.”

SANDIK GÜVENLİĞİ İÇİN 380 BİN GÖZLEMCİ GÖREVLENDİRİYORUZ

Sandıkların güvenliğini sağlayacaklarına söz veren Perinçek; “Sandığın güvenliğini biz Vatan Partisi olarak sağlayacağımıza söz veriyoruz. Diğer partilere de söz veriyoruz. Onların aldıkları oylar da Vatan Partisi’nin sandık başlarındaki gözlemcileri sayesinde kendi hanelerine yazılacak. 190 bin sandığın başına 2’şer yani 380 bin gözlemci ve üyesini görevlendiriyoruz. O bakımdan sandık güvenliğini bu hükümet sağlayamayacak ama Vatan Partisi sağlayacak.” dedi.

8 Haziran’da Vatan Partisi’nin Meclis’te olacağını belirten Perinçek “Bandırma Vapuru İstanbul’dan hareket etti. Vatan Partisi bayraklarını açtı. O vapur Samsun’a varacak. Bu kaçınılmazdır. Türkiye bu büyük çözümü önümüzdeki bir iki yıl içerisinde yaşayacaktır. Vatan Partisi 8 Haziran’da çözümlerle geliyor.” dedi.

BİZİM PROGRAMIMIZ ALTI OK’TUR

Doğu Perinçek sözlerini şöyle sonlandırdı: “Türkiye sallanır, yuvarlanır, çeşitli olaylardan geçer ve Milli Hükümeti’ni bulur. 23 Nisan 1920’de Ankara’da o meclis kuruldu. Onun için Türkiye önümüzdeki dönemde de ekonomisi batmasın diye ve Vatan’ı bölünmesin diye Vatan Partisi’nin merkezinde olduğu veya tek başına Vatan Partisi iktidarı ile hükümetini kuracaktır. 8 Haziran’da da tabloya bakıp diğer partilere diyeceğiz ki bölücülerle, cumhuriyet yıkıcıları ile beraber olmayın. Gelin Vatan Partisi ile birlikte Altı Ok programı için çalışın ve milli hükümeti kuralım. Bizim programımız Altı Ok’tur. Bugün de geçerli olan Türk devriminin programıdır. Üretim ekonomisini onunla kuracağız. Onun için 8 Haziran’da da Türkiye için çözümler var. Ama büyük çözüm bu önümüzdeki süreç içerisinde kaçınılmazdır. Bandırma Vapuru İstanbul’dan hareket etti. Vatan Partisi bayraklarını açtı. O vapur Samsun’a varacak. Bu kaçınılmazdır. Türkiye bu büyük çözümü önümüzdeki bir iki yıl içerisinde yaşayacaktır. 8 Haziran’da çözümlerle geliyoruz.” 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku