Gündem:
40 BİN POLİS, 6 BİN JANDARMA GÖREV BAŞINDA

40 BİN POLİS, 6 BİN JANDARMA GÖREV BAŞINDA

Vasip Şahin, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında oyunu, Bakırköy Aybars Ak Ortaokulu'nda 1108 nolu sandıkta kullandı. Vali Şahin, oy kullanacağı okula eşi Şeyma Şahin ve kızı Şeyda ile birlikte saat 10.00'da geldi. Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına bir açıklama yapan Şahin, "Vatandaş olarak görevimizi yaptık. Türkiye çok önemli bir seçim yapıyor. Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemine geçiyor. İnşallah milletimiz için ülkemiz için hayırlı sonuçlar tahakkuk edecektir. Müreffeh yarınlara daha büyük bir şevkle, heyecanla yürümeye devam edecektir" diye konuştu. 

"Hiçbir yerde problemimiz yok"

İstanbul genelinde seçim güvenliği açısında son durumun sorulması üzerine Vali Şahin, "Şu anda bütün sandıklarımızda oy verme işlemi başladı. Hiçbir yerde problemimiz yok. İnşallah akşama kadar bütün vatandaşlarımız huzuru kalp ile büyük bir güvenle özgür iradelerini sandığa yansıtacaklardır. Biz de bütün emniyet ve jandarma birimlerimizle gereken tedbirleri aldık. Bunlara ihtiyaç kalmadan çok olgun bir şekilde daha önceki seçimlerde de olduğu gibi vatandaşlarımız oylarını kullanacak ve güzel bir seçim idrak etmiş olacağız" ifadelerini kullandı.

"40 bin polis 6 bin jandarma görev başında"

Bir gazetecinin "Seçimde kaç kişi görevli" şeklindeki sorusuna Vasip Şahin, "Bütün unsurlarımız görevdedir. Yaklaşık 40 bin polisimiz ve 6 bin jandarmamız görevleri başındadır. Kimisi sahada, kimisi ise konuşlandıkları merkezlerde ama herkes görevinin başında" şeklinde yanıt verdi. Oy vermek için gelen vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Vali Şahin, basın açıklamasının ardından okuldan ayrıldı. 



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku