Gündem:
5.2'lik DEPREM KORKUTTU

5.2'lik DEPREM KORKUTTU

Antalya'da gece yarısı 5.2'lik deprem


Antalya'nın Kale ilçesi'nde 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı’nın verilerine göre, saat 00.27’de Kale İlçesi’nde Richter Ölçeği’ne göre 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Yerin 34.92 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem ilk belirlemelere göre can veya mal kaybına neden olmadı.


BİRÇOK KİŞİ SARSINTIYLA SOKAĞA ÇIKTI


Depremin ardından bazı vatandaşlar panikle evlerinden çıktı. Kumluca İlçe merkezinde sokağa çıkan bazı vatandaşlar depremin şokunu üzerinden atmaya çalıştı.


Üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen bir kişi ise baygınlık geçirdi. Çevredeki vatandaşlar baygınlık geçiren kızı ayıltmaya çalıştı.


EGE BEŞİK GİBİ...
SON 7 SAATTE EGE’DE 16 YER SARSINTISI MEYDANA GELDİ


Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı’nın verilerine göre, gece saat 00:00’dan sabah 07: 13’e kadar Türkiye’de biri 5.2 büyüklüğünde diğerleri hafif şiddetli 30 ayrı yer sarsıntısı kaydedildi. Kaydedilen depremlerin yarınsından fazlası Ege’de yaşanırken Muğla ili ise en fazla depremin yaşandığı il oldu. Muğla ilinde son 7 saatte 8 yer sarsıntısı kaydedildi.



Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku