Gündem:
'ABD ve İNGİLİZ CONİLERİ TÜRKİYE'yi İŞGAL EDECEKLERDİ'
"ABD ve İNGİLİZ CONİLERİ TÜRKİYE'yi İŞGAL EDECEKLERDİ"

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur, "15 Temmuz'dan bir gün önce FETÖ mensupları Gaziantep- Kilis sınır hattını boşaltmış. Karşıda PYD ve IŞİD bekliyor, aralarında çatışma filan yok. İncirlik'te ABD kuvvetleri bekliyor. İngilizler gemilerle Kıbrıs'a yaklaşmış 10 bin deniz piyadesiyle. Başarıya hafif ulaşılabilir gibi bir durum olursa, 'Türkiye bizden yardım istedi' diye ABD ve İngiliz conileri girecekler, Türkiye'yi işgal edeceklerdi" dedi.

Vatan Partisi Manavgat İlçe Başkanlığı tarafından İbrahim Sözen Kültür Merkezi'nde '15 Temmuz Darbe Girişimi ve Sonrası' konulu konferans düzenlendi. Konferansa, 'Abdullah Öcalan'ı sorgulayan komutan' olarak bilinen Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı emekli albay Hasan Atilla Uğur konuşmacı olarak katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşan Hasan Atilla Uğur, FETÖ'nün 1984 yılından bu yana devlete, TSK'ya, emniyete ve milli eğitime sızma girişimi gerçekleştirdiğini söyledi. 

FETÖ'nün 40 yılın ürünü olduğunu aktaran Hasan Atilla Uğur, "Sakın ola ki son 10 yılın, 15 yılın ürünüdür diye düşünmeyin. Bütün belgeler onu gösteriyor. 1984 yılında Turgut Özal'dan beri bu örgütlenme ama sızarak, ama aleni bir şekilde devam etmekte. Turgut Özal, Bülent Ecevit, Süleyman Demirel, Alparslan Türkeş, hepsi, bütün siyasilerimiz, iktidarda olsun ya da olmasın; şimdiki iktidar 10 küsur senedir FETÖ'nün ilerlemesine bir şekilde seyirci kalmışlardır. Fotoğraflar, her şey çok açık. O biat kültürüyle yetişen öğrenciler bugün tuğgeneral, albay, kıdemli başçavuş rütbesinde" dedi. 

'O TÜTSÜ ONLARI SARHOŞ EDİYOR'

Ankara'da görev yaptığı döneme ilişkin bir anısını anlatan Hasan Atilla Uğur, Demetevler'de bir ışık evi olduğuyla ilgili duyum alındığını ve operasyon yapıldığını aktardı. Uğur, şöyle dedi:

"Güzel döşenmiş bir ev. Kapıdan giriyorsunuz, kapının hemen yanında girişteki konsolda Nutuk var, üstünde Mustafa Kemal Atatürk'ün portresi var. Girdik, içeride bir tütsü yanıyor, 15- 16 yaşında ufacık çocuklar bekleşiyorlar. Onlara şunu sordum, 'Oğlum niye geldiniz siz buraya?' Öğrencilerden biri, 'Biz aslında başka yere gidecektik fakat çok zorluyor üst sınıflardaki ağabeylerimiz. Biz de geldik. Ama eve girerken her seferinde istemeyerek giriyoruz, çıkarken büyük bir heyecan ve huşu içinde çıkıyoruz' dedi. Tütsü gözüme çarptı. Bu tütsüyü o zaman jandarmanın yeni kurulmuş olan Kriminal Dairesi'ne gönderdim. Tütsünün altında tömbeki vardır, tömbekinin içinde esrar tohumları, hint keneviri tohumları bulduk. O yandığı zaman, şurada ben yakayım, onu hepimizi koklayalım buradan hepimizi büyük bir mutluluk içerisinde çıkarız ya da başka türlü çıkarız bilemem onu. Çocuklar böyle bakarken, oradaki o tütsü onları sarhoş ediyor. Ben bunu birçok yerde yıllarca anlattım kimse kale almadı. O kriminal raporlarını imha ettiler. Onu imha edenlerden bir tanesi şu anda FETÖ'cülükten içeride. O yıllarda üsteğmendi, şimdi albay rütbesinde içeride. Yıllardır bu işi yapıyormuş herif."

'TÜRKİYE'Yİ İŞGAL EDECEKLERDİ'

FETÖ'yle mücadele eden herkesin bertaraf edildiğini kaydeden Uğur, FETÖ hakkında 2001 yılında rapor hazırladığını ve bunu dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök'e verdiğini söyledi. Bundan sonra 2004 yılında Ankara dışına sürüldüğünü ve Ergenekon davasına dahil edildiğini anlatan Uğur, FETÖ'yle ilgili çalışma yapan herkesin başına çeşitli işler geldiğini belirtti. 15 Temmuz'dan bir gün önce Gaziantep- Kilis sınırının açıldığı ve boş bırakıldığı haberini aldıklarını anlatan Uğur, şöyle devam etti:

"FETÖ mensupları Gaziantep- Kilis sınır hattını boşaltmış. Karşıda PYD ve IŞİD bekliyor, aralarında çatışma filan yok. İncirlik'te ABD kuvvetleri bekliyor. İngilizler gemilerle Kıbrıs'a yaklaşmışlar 10 bin deniz piyadesiyle. Başarıya hafif ulaşılabilir gibi bir durum olursa, kan gövdeyi götürürse o anda herkes birbirini kesmeye biçmeye başlarsa, 'Türkiye bizden yardım istedi' diye o bütün ABD ve İngiliz conileri girecekler, Türkiye'yi işgal edeceklerdi. PYD direkt Diyarbakır'a gidecek ve PKK'yla birlikte özerklik ilan edecekti. Çok açık ve net direkt ABD planı bu. Bu kadar erkene almalarının sebebi ise YAŞ'ın gelmesi. YAŞ toplantısında bu listelerdeki insanlar elemine edilecekti."


Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku