Gündem:
ABD'NİN YENİ 'İLERİ UÇ BEYİ' GÖREVİNE BAŞLADI!
ABD'NİN ANKARA'YA ATADIĞI YENİ BÜYÜKELÇİ JOHN BASS

ABD'nin Ankara'ya atadığı yeni büyükelçisi John Bass, Başkent'e geldi. Havaalanında kısa bir açıklama yapan Bass, Türkçe konuştu.

Havaalanında kalabalık bir gazeteci grubunu karşısında görünce kısa bir açıklama yapan ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi John Bass, Türkçe olarak Türkiye'de olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Bass, Esenboğa Havalimanı’na gelişinde gazetecilere Türkçe olarak kısa bir açıklama yaptı.  

Bass, açıklamasında, "Türkiye ve Amerika çok uzun yıllardır iyi dostlar ve stratejik ortaklar" dedi.

John Bass, gazetecilere Türkçe olarak yaptığı bu kısa açıklamada "Beni burada havaalanında karşıladığınız için çok teşekkürler. Her zaman basın mensuplarını çalışırken görmek beni memnun ediyor. Türkiye'yi birçok defa ziyaret ettim ve çok sevdim. Şimdi biz burada yaşayacağımız için çok mutluyum. Türkiye ve Amerika çok uzun yıllardır iyi dostlar ve stratejik ortaklar. Türkiye'de misafir olarak sizlerle konuşmayı ve sizlerden birçok şey öğrenmeyi dört gözle bekliyorum." diye konuştu. 

Bass açıklamasının ardından aracına binerek elçiliğe geçti.


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku