Gündem:
ACI HABERLE YIKILDILAR

ACI HABERLE YIKILDILAR

Oğulları Mehmet Yavuz Yılmaz'ın ölümünden haberi olmayan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz çifti Los Angeles'ten saat 19.40 sıralarında İstanbul'a geldi. Yılmaz çiftini yakınları ve dostları karşıladı.Oğulları Mehmet Yavuz Yılmaz'ın ölümünden haberi olmayan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz çifti Los Angeles'ten saat  19.40 sıralarında İstanbul'a geldi. Yılmaz çiftini yakınları ve dostları karşıladı. 

THY'ye ait tarifeli uçaktan inen Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz, aprondan araçlarla B Kapısı'ndan çıkarıldı. Yakınları ve akrabaları tarafından karşılanan Yılmaz ile beraberindekiler, araçla havalimanından ayrıldı.

Berna Yılmaz hastanede kaldı

Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz'ı oğulları Yavuz Yılmaz'ın cenazesinin kaldırıldığı Şişli'deki özel hastaneye geldi.  Yılmaz çifti beraberindekilerle birlikte hastaneye girdi. Yaklaşık 50 dakika sonra ilk olarak Mesut Yılmaz, kardeşi Turgut Yılmaz, eski Trabzon Başkanı Sadri Şener ve Abdurrahim Albayrak araca binerek hastaneden ayrıldı.

Berna Yılmaz ise hastanede kaldı. Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, eski milletvekillerinden Cavit Kavak, Türkiye eski Futbol Direktörü Fatih Terim de taziye ziyaretine geldi.

Mesut Yılmaz Beykoz'daki eve gitti

Mesut Yılmaz, oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın ölü bulunduğu Beykoz'daki evine geldi. Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'nden ayrılan Yılmaz, Beykoz'daki evine giriş yaptı.

Yılmaz'la birlikte kardeşi Turgut Yılmaz, Abdürrahim Albayrak ve Fatih Terim de eve geldi.

Bu arada polisin evin önünde aldığı güvenlik önlemleri sürüyor.

Pazartesi toprağa verilecek

Mehmet Yavuz Yılmaz'ın cenazesinin pazartesi günü toprağa verileceği öğrenildi.

Abdürrahim Albayrak, Yılmaz'ın cenazesinin, 18 Aralık Pazartesi günü öğle vakti Marmara İlahiyat Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Kanlıca'da toprağa verileceğini söyledi.

Albayrak, Berna Yılmaz'ın ise Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'nde kontrol altında tutulduğunu belirterek, doktorunun vereceği karara göre evine gidebileceğini bildirdi.

Çok üzgün olduklarını ifade eden Albayrak, aile yakınlarının Beykoz'daki evde bir arada olduğunu kaydetti.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku