Gündem:
AKP'LİLERE SİLAHLI SALDIRI: 2 ÖLÜ
AKP'LİLERE SİLAHLI SALDIRI: 2 ÖLÜ

Adıyaman'ın Gerger ilçesinde, silahlı saldırı sonucu İl Genel Meclisi'nin AKP'li üyesi ile eski belediye başkanı yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, AKP'li eski Gerger Belediye Başkanı Arif Karatekin'in (49) kullandığı otomobile, ilçeye bağlı Çobanpınar köyü yakınlarında kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce uzun namlulu silahla ateş açıldı. Karatekin ile otomobilde bulunan İl Genel Meclisi'nin AKP'li üyesi Osman Öztürk (51) ve Zeynal Aksoy (37) ağır yaralandı.

112 Acil Servis ekipleri tarafından Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Karatekin ve Öztürk, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Aksoy ise Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku