Gündem:
ALMAN HASTANESİNİN KAPISINA KİLİT!
ALMAN HASTANESİNİN KAPISINA KİLİT!

Alman Hastanesi 1 aylığına kapısına kilit vuruyor


Tarihi 1852 yılına dayanan Alman Hastanesi bugün öğle saatlerinden itibaren 1 ay boyunca faaliyetlerini durduruyor. Polikliniklerinin büyük çoğunluğu bir süredir kapalı olan Alman Hastanesi'nin bağlı olduğu Universal Grup yaklaşık iki yıldır ödenmeyen maaşlar ve çalışan eylemleri ile gündeme geliyordu.

Universal Grup'ta kurucu ortak Azmi Ofluoğlu ve yabancı ortaklar arasında yaşanan sahiplik kavgası ve maddi sıkıntılar sonunda grubun amiral gemisi olan Alman Hastanesi'ni de vurdu.

Daha önce de bazı hastanelerini kapatmak ve bazılarını da elden çıkarmak zorunda kalan grup, 'geçici bir süreyle' Alman Hastanesi'nin de kapısına kilit vurdu.

Son aylarda sadece acil ve çocuk gibi birkaç poliklinikte hizmet verilen hastanenin 1 aylığına 'mücbir bir sebepten ötürü' kapatılması için gerekli başvuru resmi makamlara iletildi.

Böylece hastane hastane yetkililerinin verdiği bilgilere göre bugün öğle saatlerinden itibaren 1 ay süreyle kapalı kalacak.



Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku