Gündem:
'AMERİKA YENİLMİŞTİR'

DOĞU PERİNÇEK: "AMERİKA YENİLMİŞTİR"

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, BM'de Türkiye'nin çabalarıyla hazırlanan Kudüs tasarısının kabul edilmesini değerlendirdi. ABD'nin tehditlerine rağmen kabul edilen tasarıyla ilgili olarak, 'ABD ve İsrail'in bir avuç devletçik ile başbaşa kaldığını' belirten Perinçek, 'ABD yenilmiştir' dedi.

İşte Perinçek'in açıklamaları:

"İşte görüyoruz Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail, bir avuç devletçik ile başbaşa kaldılar. İnsanlığın büyük çoğunluğu ve yedi kıta Amerika'nın ve İsrail'in karşısına dikildi. Amerika'nın Kudüs'ü başkent olarak tanıma kararının onu nasıl yalnızlaştırdığı bir kere daha ortaya çıktı. İşte bunu en son Trump'ın açıkladığı güvenlik stratejisinde de tespit ediyorlar. Bu Birleşmiş Milletler'deki oylama Amerika'nın inişin ne kadar sert olduğunu da ortaya koydu.

Bütün insanlık, bütün mazlumlar, gelişen ülkeler, Almanya'sı İngiltere'si dahil bütün ülkeler Amerika'ya karşı birleşti. Bu birleşme önümüzdeki sürecin nereye varacağını gösteriyor. Amerika yenilmiştir."



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku