Gündem:
ANCAK YIKILANLAR SARAY YAPAR, ONLARI DA MİLLET YIKACAK!
ANCAK YIKILANLAR SARAY YAPAR, ONLARI DA MİLLET YIKACAK!

Malatya Valiliği Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa yaklaşık 500 yurttaş katıldı.

“Sevgili hemşerilerim, ben Malatyalı İbrahim Olcayto’nun torunuyum” diye sözlerine başlayan Perinçek konuşmasında “Türkiyemiz büyük bir kararın eşiğinde. 2015 yılı, karar yılı, çözüm yılı olacak. Türkiye çözüme gidiyor. Borçlanma ekonomisinin çağı bitti. Türkiye üretim ekonomisi çağına girecek. Tayyip Erdoğanların saltanatı bitti. Hükümetleri yıkılacak. Saltanatları yıkılacak, taçları yuvarlanacak” dedi. 

"DAVUTOĞLU'NUN 'YAPISAL DÖNÜŞÜM' PROGRAMI İFLAS HAMLESİDİR"

İP Lideri Perinçek konuşmasında, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı “yapısal dönüşüm”  programını “İflasın hamlesi” olarak değerlendirdi. AKP'nin verdiği ekonomi rakamlarına dikkat çeken Perinçek, şunları söyledi:

“Türkiye'nin 1 yıl içerisinde ödenmesi gereken 134 milyar dolar borç var.  Ödemeler açığı 70 milyar dolar. Toplam 204 milyar dolar. 250 milyar dolar döviz bulmaları gerekiyor” dedi. “Sıcak para sultanlığı, diktatörlüğü kurdular” diyen Perinçek, “Bunların kurduğu ekonomide Türkiye saman ihraç ediyor. Buğday, pirinç ihraç ediyor. Böyle bir ekonomi dayanabilir mi? Borçlu bir millet olduk. Çiftçisiyle, esnafıyla, memuruyla, işçisiyle, tüccarıyla borçlu.”

'ÜRETİM EKONOMİSİ TEK SEÇENEKTİR'

“İthalatta daralmalar olacak. İşten atılmalar olacak. Fabrikaların kapısına kilit vurulacak” diyen Perinçek, “Ama bundan korkmuyoruz. Üretim yapacağız, çalışacağız. Borçlanma ekonomisinin tek seçeneği var: Yeniden Atatürk'ün üretim ekonomisine geçmek.

Üretim ekonomisi iş yaratacak, çocuklarımızın tiner çekmekten, kahvehanelerde pişti oynamaktan kurtulacak.”


'ANCAK 6 OK'LA İLERLENEBİLİR'

Perinçek açıklamasına şöyle devam etti:

“Erdoğan 1930'ları kötülüyor. Atatürk devrimine karşı olanlar 30'lardan başlayarak Atatürk devrimini lanetliyorlar. Türkiye önümüzdeki yıl Atatürk'ü keşfedecek. Türkiye Atatürk'ün 6 okunu keşfedecek. Çünkü; Atatürk 6 ok programını kütüphanede yazmadı. Arkasına baktı, Namık Kemallere baktı.1876ya baktı ve şu tespiti yaptı: Türkiye, ancak ve ancak 6 okla ilerleyebilir.”

Türkiye'nin fırtınalı bir döneme girdiğini ve bu fırtınalı dönemden büyük kararla çıkacağını söyleyen Perinçek, şöyle konuştu:

“AB Gümrük Birliği bizi bunlara bu çarmıha bağladılar. Gümrüklerimizi dikeceğiz! Çiftçimize üret diyeceğiz, onu koruyoruz. Sanayicimize üret diyeceğiz. Sanayimizi canlandıracağız. Paranın giriş çıkışını kontrol edeceğiz. Türkiye'de dolar, avro saltanatına son vereceğiz.”

'YIKILANLAR SARAY YAPAR'

“Ancak yıkılanlar saray yapar. Onları millet yıkacak. Nasıl yıkacağız? Karşı tarf örgütlü. Bizde Atatürk'ün yaptığı gibi yapacağız. Samsun'dan sonra doğu anadoluya geçmek.

Şark'ta dayanak yaratacağız. Anadolu ve Müdafai Hukuk Cemiyeti gibi bir siyasal parti olacak. Nuh'un gemisi İşçi Partisi'dir. Nuh'un gemisine bineceğiz. Kolları sıvayacağız. Görev alacağız, seyretmeyeceğiz. Zor zamanlarda görev millete düşer, en başta sizlere düşer.”

“İşçi Partisi mitinglerini mahkemede yapıyor. Mitingler yapacağız. Cevap üreten program üreten parti, İşçi Partisi. İşçi Partisini meclise soktuğumuz zaman buradan bir milli hükümet çıkar. Her kurtuluş savaşı aynı zamanda bir iç savaştır. İşçi partisi hançer darbelerinden korkmayacaktır. Bu salon partileşirse Malatya ayağa kalkar.”





Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku