Gündem:
ANLAMADIM BIBICIMM!
ANLAMADIM BIBICIMM!

Bilal'e cami çıkışı protesto

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Edoğan, Cuma namazı için Süleymaniye Camii’nde geldi. Bilal Erdoğan’ı protesto etmek isteyen öğrencilere polis saldırdı.

İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü’nde çevik kuvvet ve sivil polis öğrencilere saldırdı. Bilal Erdoğan okulun hemen yanındaki Süleymaniye Camii’ne namaz kılmak için geldi. Öğrenci Kolektifi üyesi öğrencilerin Bilal Erdoğan’ı protesto etmek istemesi üzerine çevik kuvvet ekipleri önce öğrencileri okulun içine sürdü ardından da toplanan öğrencilere coplarla saldırdı.

Polisin saldırısında bir Kolektif üyesi ve 1 FKF üyesi hafif yaralandı. Öğrenciler okul bahçesinde “Anlamadım babacım”, “Polis defol üniversiteler bizimdir” ve “Hırsız katil AKP” sloganı atarak eylemde bulundu.



Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku