Gündem:
ANTALYA'DA IŞİD OPERASYONU: '3 GÖZALTI'

ANTALYA'DA IŞİD OPERASYONU: '3 GÖZALTI'

İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda dün 10 yabancı uyruklu turistin ölümü ve 15 kişinin de yaralandığı bombalı saldırının ardından Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyon yaptı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'da yaşanan canlı bomba saldırısının ardından operasyon için harekete geçti. Teknik ve fiziki takibin adından Özel Harekat polislerinin de desteğiyle, Döşemealtı İlçesi'nde birçok adrese operasyon düzenlendi.

Operasyonda Rus vatandaşı olduğu belirtilen K.B., R.K. ve A.S. gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda IŞİD'e ait materyaller ile CD'ler ele geçirildi. Şüphelilerin IŞİD adına faaliyet yürüttüğü ve örgütle sürekli bağlantı halinde oldukları belirtildi.

Bir süre önce Antalya'ya geldikleri belirtilen 3 şüpheli, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku