Gündem:
ANTALYA PERİNÇEK ve VATAN'la COŞTU!
DOĞU PERİNÇEK ERDOĞAN’A ANTALYA’DAN SESLENDİ:
"ATA BİNMEYE ÇALIŞTIN, DÜŞTÜN!
ADANA’DA ÜZERİNDE DURAMAYACAĞIN KÜRSÜYE ÇIKMA!"

Vatan Partisi’nin Antalya mitingine, ilk sıralarda yer alan sanatçı adayların etkisi damga vurdu. Genel Başkan Doğu Perinçek’in katıldığı mitingde alana büyük bir coşku hakimdi. Antalya milletvekili adayı, Kültür Bakanlığı, Devlet Türk Halk Müziği Korosu’nun kurucusu Mehmet Özbek’in “Bu Vatan Kimin” türküsüyle başlayan miting, türküler ve dans gösterileriyle devam etti. Mitingin sürprizi ise sualtında ve paraşütle, havada açılan bayraklar oldu. 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek “Türkiyemizin temel direği emekçiler, çalışanlar, aydınlık insanlar, Türkiye sizlerle gurur duyuyor. Sizler gibi geleceğin üreten Türkiye’sinin birleşen Türkiye’nin kurulmasında önder görevler yapacak yurttaşlarımıza seslenmenin heyecanı içindeyim. Bana sorumluluk duygularımı hatırlatıyorsunuz. Vatan Partisi’ne varlığınızla kuvvet veriyorsunuz.” sözleriyle konuşmasına başladı. Konuşmasında Adana mitingine de değinen Perinçek, Erdoğan’a “Daha önce ata binmeye çalışmıştın üzerinden atmıştı, şimdi de üzerinde duramayacağın kürsüye çıkmaya çalışma” diye seslendi. Perinçek’in konuşması şu şekilde:

“TÜRK MİLLETİ’NE SAVAŞ İLAN ETTİLER”

Bu sistem son tertibiyle huzurumuza çıkıyor. 7 Haziran’dan sonra bir Anayasa yapacaklarını ilan ediyorlar. AKP–CHP ve kucaklarında HDP-PKK hükümet kuracaklarmış. Türkiyemize Yeni Anayasa yapacaklarını söylüyorlar. Türk Milleti’ni Anayasa’dan sileceklermiş. AKP Türk Milleti’ne dayanan bir Anayasa yapmayacağız diyor. CHP Genel Başkanı da etnik tanımlar olmayacak diyerek Türk’ü etnik tanım haline getiriyor. Türk Milleti’ni Anayasadan silme çabası içerisindeler. Türkiye’yi gruplara, mezheplere bölecekler ve özerklik yapacaklarmış. Orada da AKP ve CHP anlaştıklarını ilan ediyor. Daha çok özerklik taraftarı olma yarışı halindeler. Özerklik; Kürt’ü ikinci sınıf yurttaş haline düşürmek demektir. 

CHP VE MHP’YE ÇAĞRIDA BULUNUYORUZ: "AKP’YLE HÜKÜMET KURMAYACAĞINIZI AÇIKLAYIN"

Çağrıda bulunuyoruz CHP’ye, MHP’ye bu millete Tayyip Erdoğanlarla, Ahmet Davutoğluyla hükümet kurmayacağınızı ilan edin. Bunların AKP’ye muhalefetleri yalnız atışmak. Sistem bunların üzerinde duruyor. Amerika; muhafazakarları AKP’yle, halkçıları CHP’yle, milliyetçilerimizi MHP’yle kontrol etmeye çalışıyor. Ve Milletimizin bir parçası olan Kürt yurttaşlarımızın bir kısmını da HDP’yle kontrol ediyor. Sistemin bu ayakları sallanıyor. Direnme ekonomisi çatırdarken bunlar telaşi içinde yeni hükümet planları içindeler.Aralarında herhangi bir temel konuda en küçük fark yok. Türk Milleti’ne savaş ilan ettiler. Türk Milleti olarak bu savaşı göğüslemeye hazırız. Türk Milleti’nin ayakları altında kalacaklar. Türkiye bu plana kesinlikle teslim olmayacak. Vatan Partisi bunun için var. Türkiye’yi bütünleştirmek için var. Atatürk Devrimi temelinde geleceğin Türkiyesini kurmak için var.

ARKAMIZDA 200 YILLIK MÜCADELE TARİHİMİZ VAR

Ateşin içinden gelen, duvarların içinden gelen, duvarları yıka yıka gelen milliyetçiler, halkçılar devrimciler Vatan Partisi’nde birleşti. Büyük çözümün eşiğindeyiz. Büyük çözümler kör çıkmazlarda yaratılır. Büyük milletler büyük çözümler üretirler. Arkamızdaki 200 yıllık tarih büyük çözümlerin tarihidir. Namık Kemallerle, Mithat Paşalarla büyük çözüm yaratma tarihidir. Atatürk’ün Cumhuriyet Türkiyesini, emekçinin halkın, köylünün efendi olduğu iktidarı kuracağız.

KREDİ KARTI BORÇLARININ FAİZLERİNİ SİLECEĞİZ

Kemer sıkma politikalarıyla, işçinin maaşını aşağa çekerek, kamu emekçisinin ücretini indirerek, sanayicinin üretim yapma imkanını yok ederek zorba bir devlet kurma çabası içindeler. O seçeneğe izin vermeyeceğiz. Halkın her yerde hükümet olduğu ve üretim ekonomisini hayata geçirdiği Türkiye’yi kuracağız.Üretmeyen bir ülke, borç dilenerek bir yere varamaz. Bütün milleti borçlu yaptılar. İşçi, çiftçisinden, sanayicisine tüccarına kadar borçlu bir millet yarattılar. Kredi kartı borçlarının faizlerini sileceğiz, mevcut borçları 5 yıl takside bağlayacağız. 

TÜRKİYE’DE ÇARŞILARIN KRALI TÜRK LİRASI’DIR

Tarımı destekleyeceğiz. Dünyanın en pahalı mazotu Türkiye’de. Vergi adaleti getireceğiz ve mazottan vergi alınmasına son vererek çifçinin yeniden toprağını ekmesinin koşullarını sağlayacağız. Biz ucuz gübreyle, ucuz mazotla tarımı destekleyeceğiz. Yeniden küçük ve orta sanayiciyi destekleyeceğiz. Gümrüklerimizi dikeceğiz ki içerde üretici üretsin. Paranın giriş çıkışını kontrol altına alacağız. Türkiye’de dolar, euro saltanatına son vereceğiz. Türkiye’de çarşıların kralı Türk Lirası’dır. Bir tek kaynak vardır o da üretimdir. Üretim dışında herşey palavradır. Ülkenin bütün iş gücünü, emekçisini seeferber etmek tek yöntemdir. 

İŞSİZ TEK BİR İNSAN KALMAYACAK

Üreten Türkiye’yi kuracağız. Vatan Partisi büyük bir emek seferberliği yapacak. Herkes üretecek. Kaynak böyle yaratılır. İşsiz tek bir insanımız kalmayacak. Peki bu nasıl olur? Karma ekonomi ile olur! Devletçilik olmazsa herkese iş olmaz. Acımasız bir piyasa ekonomisinde herkese iş olmaz. Ancak bir devletçi ekonomi herkese iş bulabilir. Vergi sistemi, doğru siyaset ve para politikası ile gerekli işi yaratacağız. Yarattığımız kaynaklarla saray yapmayacağız. Erdoğan’ın oturduğu sarayı Türkiye’nin Bilim ve Araştırma Merkezi yapacağız. O’nu o saraydan çıkartıp Yüce Divan sandalyesine oturtacağız.

VATAN PARTİSİ İKTİDARINDA KİMSE KEPENKLERİ KAPATTIRAMAZ

Birleşen Türkiye’yi kuracağız. Açılım dedikleri sonuç itibariyle Türkiye’yi bölen bir süreçtir. Biz iktidar olduğumuz zaman Güneydoğu bölgemizde hiç kimse kepenkleri kapattıramaz, çarşıları yakamaz. Hiç kimse bizim iktidarımızda Atatürk büstünü tekmeleyemez. Vatanımızı bütünleştireceğiz. Bir, Kürdümüzle birleşeceğiz. On binlerce insanımızı seferber edeceğiz. Kürdümüzü kucaklayacağız. 2 Haziran’da Yüksekova’da Kürdümüzü kucaklamaya gidiyoruz. İkincisi, devletin yaptırım gücünü kullanacağız. Bir ülkede iki ordu olmaz. Terör örgütü olmaz. Vatan Partisi iktidarında terör örgütü yasallaştırılamaz. Buradan ilan ediyorum. Cumhuriyet düşmanları Vatan Partisi’nden korksunlar.

ŞİMDİ SIRA MÜNAFIK KARDEŞLERİN TÜRKİYE’DE YIKILMASINA GELMİŞTİR

Vatan Partisi bugün hükümette gibi bir dış politika yürütmektedir. Önce benim başkanlığımda Suirye’de Beşar Esad ile görüştük. 3 hafta evvel Vatan Partisi heyeti Em. Korg. İsmail Hakkı Pekin başkanlığında İran’a gitti. 2 gün önce ise heyetimiz Mısır’a giderek görüşmeler yaptı. Suriye ile İran ile Mısır ile anlaştık. Teröre karşı işbirliği yapacağız. Ortadoğu’da Münafık Kardeşlerin iktidarları bir bir yıkılıyor. Şimdi sıra Münafık Kardeşlerin Türkiye’de yıkılmasına gelmiştir. Tayyip Erdoğan’ın saltanatına son vereceğiz. 

TAYYİP ERDOĞAN GİTSİN TEKSAS’TA MİTİNG YAPSIN

Tayyip Erdoğan bütün yıkılan sultanlar gibi, fütursuzca, Adana’da miting yapacağım diyor. Adana’da Vatan Partisi’nin mitingi varken Ankara’da bir sultan, hayır diyor, o meydanda ben miting yapacağım. O BOP Eşbaşkanı olarak gitsin, Teksas’ta miting yapsın. O Adana’da miting yapamaz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yasalarını çiğnemeye kalkıyor. Hatırlayın bir ata binmeye kalkmıştı, ata binemedi, attan düştü. Şimdi de Adana mitinginin kürsüsünden düşecek. Binemeyeceğin ata niye çıkarsın? Üzerinde duramayacağın kürsüye niye çıkarsın? Yarın YSK 236 sayılı yasa gereğince alanın bizim olduğunu söyleyecek. 

AKP’NİN BOYNUNDAKİ İDAM FERMANININ ZAMAN AŞIMI YOK

O Cumhurbaşkanı değil, Büyük Ortadoğu Projesi’nin Eşbaşkanı. Bakın bu büyük acıdır. 15 Şubat 2004’te Amerika’nın BOP Eşbaşkanıyım diyen adamı 11 senedir sırtımızda taşıyoruz. Türkiye’nin tepesinde, Amerika’nın memurunu kesinlikle oturtmayacağız. Onun Yüce Divan dosyasını hazırladık ve kitap yaptık. 2008 yılı 30 Temmuz günü Anayasa Mahkemesi AKP’nin Cumhuriyeti yıkma faaliyetinin odağı olduğu yönünde bir karar verdi. Anayasa Mahkemesi onların boynuna bir idam fermanı taktı. Cumhuriyeti yıkma faaliyetinin odağı olan parti kapatılmayacakta kim kapatılacak. O fermanın zaman aşımı yok. Onları Yüce Divan sandalyelerine oturtacağız. Vicdanlarımızı barajlarda boğdurmayalım. Türk Milleti’nin o büyük vicdanına güveniyoruz.

ANTALYA’YA SANATÇI ELİ DEĞDİ

Vatan Partisi’nin Antalya ilk sıra milletvekili adayı, Türkiye’nin ilk kadın orkestra şefi İnci Özdil’in konser görüntülerinin gösterilmesinin ardından Özdil konuşmasını gerçekleştirdi. İnci Özdil konuşmasına; “Vatan tehdit altında ise, vatan tehlikede ise, o zaman sanatçı da bu ülkenin yurtsever bir vatandaşı olarak, her şeyi bir kenara iter ve vatan için mücadelede yerini alır. Çünkü bizler vatansız sanatın olamayacağını en iyi bilen insanlarız.” sözleriyle başladı. 

2B KÖYLÜSÜ TOPRAĞINA TEKRAR KAVUŞACAK

Konuşmasında üreticiye seslenen Özdil; “Antalya köylüsünün, çiftçisinin toprakları büyük tehdit altında. Vatan Partisi iktidarında topraklarımız geri alınacak, köylümüzün kredi borçlarının faizleri silinecek, borçlar ödenebilir zamana yayılarak köylümüzü, çiftçimizi tekrar topraklarına kavuşturacağız. Toprak reformu yaparak topraksız köylü bırakmayacağız. Anadolu’nun bereketli tohumlarını tekrar üreteceğiz. Köylümüzü, başta İsrail olmak üzere yabancı ülkelerin hibrit tohumlarından kurtaracağız.” dedi. 2B köylülerini de unutmayan Özdil, 2B mağduru köylülere topraklarına tekrar kavuşma sözü verdi. 

“TURİZMDE HER ŞEY DAHİL SİSTEMİNE SON”

Turizmin başkenti Antalya’nın milletvekili adayı Özdil; turizmde “her şey dahil” sistemini kaldıracaklarını söyledi ve sözlerine şöyle devam etti; “Esnafımızın, turizm emekçilerinin, yerli şirketlerin turizmden pay almalarını sağlayacağız, “her şey dahil” sistemiyle haklarının sömürülmesine izin vermeyeceğiz. Ülkemizin dağını-taşını bilen, tanıyan ve tanıtan rehberlerimize sahip çıkacağız. Turizm mevsimini 12 aya yayarak turizmin sürdürülebilirliğini sağlayacağız. Rehberlerimizin ve turizm emekçilerimizin güvenceli ve iyileştirilmiş ücretlerle çalışmalarının sözünü veriyoruz.”
















Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku