Gündem:
ANTALYALILARA METEOROLOJİDEN UYARI
ANTALYALILARA METEOROLOJİDEN UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı uyarıda, bugün saat 18.00'den itibaren Antalya'da sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış beklendiği bildirildi.

Gece saatlerinde Antalya merkez ve batı ilçelerinde kuvvetli olacak yağışların Kemer, Kumluca ve Finike çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli görüleceği vurgulandı.

Yarın öğle saatlerinde Antalya'nın doğu ilçelerinde çok kuvvetli olması beklenen yağışların saat 21.00'den sonra etkisini yitireceği belirtildi.

Yağışlar boyunca rüzgarın güney yönlerden kuvvetli esmesinin beklendiğine dikkat çekilen açıklamada, kuvvetli ve aşırı yağışların neden olabileceği sel, taşkın, yıldırım düşmesi, dolu, çatı uçması, hortum, baca zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların ve yetkililerin tedbirli olmaları istendi.

Denizler için de uyarıda bulunan meteoroloji, Finike- Anamur arası denizlerde bu gece yarısından itibaren doğu ve güneydoğu yönlerden 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esecek rüzgarın yarın akşam etkisini kaybedeceğini bildirdi.


DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku