Gündem:
ATATÜRK HAVALİMANI'nda HAYATINI KAYBEDEN ÖĞRETMEN İÇİN TÖREN YAPILDI

ATATÜRK HAVALİMANI'nda HAYATINI KAYBEDEN ÖĞRETMEN İÇİN TÖREN YAPILDI

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden öğretmen Hüseyin Tunç için görev yaptığı okulda tören düzenlendi.

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden öğretmen Hüseyin Tunç için görev yaptığı okulda tören düzenlendi. Tören sırasında evladının tabutuna sarılan acılı annenin gözyaşları adeta sel oldu aktı.

3 yıllık Elektrik Elektronik Öğretmeni 28 yaşındaki Hüseyin Tunç'un Türk bayrağına sarılı cenazesi, 1 yıldır görev yaptığı Kağıthane'deki Gültepe Meslek ve Anadolu Teknik Lisesi'ne getirildi.

Törene Tunç'un ailesi, öğrencileri, aynı okulda görev yaptığı meslektaşları, arkadaşları ve yakınları katıldı. Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da çelenk gönderdiği görüldü.

TABUTA SARILIP GÖZYAŞI DÖKTÜLER

Törende Hüseyin öğretmenin annesi Gülsen, kardeşleri Hasan, Ümit, Elif ile babaanesi Sabahi Tunç tabuta sarılarak dakikalarca gözyaşı döktü.

DUALAR EDİLDİ

Tören sırasında Hüseyin Tunç için helallik alındı, dualar edildi. Daha sonra da Hüseyin öğretmenin tabutu cenaze aracına konularak Beşiktaş Arnavutköy'deki Teyfikiye Camii'ne götürüldü.

"GÜLER YÜZLÜ, TEMİZ BİR ÇOCUKTU"

Hüseyin öğretmen ile aynı okulda görev yapan meslektaşı Gülender Bozkurt, "Özbekistan'dan gelen misafirlerini Atatürk Havalimanı'na karşılamaya gidiyor. Önce bir patlama olmuş ondan kurtuluyor. Vücuduna isabet eden 9 kurşunla da hayatını kaybediyor. Çok güler yüzlü, temiz, şakacı bir kişiydi. Yüzü gibi kendi de parlayan bir çocuktu. Bir yakınım ölse ancak bu kadar üzülürdüm. Bir senedir tanıyorum ama kardeşim kadar sevdim. Çok zor. Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır derler ya. Gerçekten bir of çekesim var o dağlar yıkılsın diyesim var. O kadar zor" dedi.

"BİZE AĞABEY GİBİ DAVRANIRDI"

Öğrenciler Kürşat Çelenk, Görkem Buğra Sarı Hüseyin öğretmenin kendilerine bir ağabey gibi davrandığını ve kendisini çok sevdiklerini söyledi.

TOPRAĞA VERİLECEK

Hüseyin öğretmenin cenazesi ikindi vakti Teyfikiye Camii'nde düzenlenecek cenaze töreninin ardından Kuruçeşme Mezarlığı'nda toprağa verilecek.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku