Gündem:
ATIL KUTOĞLU'nun GURUR GECESİ: 'PRENSES YAĞMURU'

ATIL KUTOĞLU'nun GURUR GECESİ: 'PRENSES YAĞMURU'

Gala gecesine Viyana ve Londra'da yaşayan Prenses Camilla von Habsburg, Cenevre'den 31'inci Osmanlı Padişahı Sultan Abdülmecit'in torunu Prenses Nilüfer Sultan ve kardeşi Şehzade Selim onur konuğu olarak katılacak.

'IF Wedding Fashion İzmir- Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı' kapsamında organize edilen gala gecesi, 3 Şubat Salı günü Kültürpark, İzmir Uluslararası Fuar Alanı, 1 C no'lu holde düzenlenecek.

Gala defilesi, Uğurkan Erez koreografisinde yabancı ve Türk ünlü isimlerin yer aldığı 23 kişilik manken kadrosu tarafından sergilenecek.

Gala gecesine; Viyana ve Londra'da yaşayan Prenses Camilla von Habsburg, Cenevre'den 31'inci Osmanlı Padişahı Sultan Abdülmecit'in torunu Prenses Nilüfer Sultan ve kardeşi Şehzade Selim'in onur konuğu olarak katılacağı açıklandı.

4- 7 Şubat tarihleri arasında düzenlenen fuarın 174 katılımcısı bulunuyor.

25 bin metrekare alan üzerinde gerçekleşen fuarda; gelinlik, damatlık ve abiye giyim ürünleri sergilenecek. IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından organize ediliyor.


 



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku