Gündem:
AVCILAR IŞIL IŞIL
AVCILAR IŞIL IŞIL

İlçede oturanların 2016’ya coşku içerisinde girmesi amacıyla Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'ın talimatı ile geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ilçenin ışıl ışıl hale getirilmesini istedi.

Avcılar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin az enerji tüketen led lambalı aydınlatma çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı.

Gümüşpala Mahallesi’ndeki Küçükçekmece Gölü sahili, Şükrü Bey Cadddesi ve meydanı, Cihangir Meydanı, Merkez Mahallesi’ndeki trafiğe kapalı Marmara Caddesi’nden Halide Edip Adıvar Parkı’na kadar olan bölüm boydan boya led lambalarla aydınlatıldı.

Ambarlı Meydanı ve havuz Firüzköy, Denizköşkler, Tahtakale Bizimevler önü ve kavşağı, Efes Konutları, Yeşilkent mahallesi girişindeki kemer de aydınlatma çalışmalarına ağırlık verildi.Belediye Meydanı'nda yılbaşı gecesi DJ Negma ile DJ Feryal Aslan'ın katılacağı kutlama düzenlendi.

IŞIK AĞACI VE AŞIK VEYSEL

Merkez Mahallesi’ndeki Kültür Sanat Parkı’nda Aşık Veysel, Yaşar Kemal başta olmak üzere çeşitli alanlarında önde gelen sanatçıları veya edebiyatçıların heykelleri ışık ağacı ışığında farklı görüntü oluşturdu.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku