Gündem:
'BAKALIM KURULTAY SALONUNA NASIL GİREBİLECEKLER!'
“BAKALIM KURULTAY SALONUNA NASIL GİREBİLECEKLER!”

MHP Lideri Devlet Bahçeli, olağanüstü kongre çağrısı yapanları hedef alarak “Buyursunlar mahkemeye gitsinler. Bakalım kurultay salonuna nasıl girebilecekler" dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, olağanüstü kongre çağrısı yapanları hedef alarak “Buyursunlar mahkemeye gitsinler. Bakalım kurultay salonuna nasıl girebilecekler. Hak etmeyen kurultay salonuna giremez” dedi. 


‘GÖREVİMİN BAŞINDAYIM’

Yeniçağ'ın haberine göre; Ankara’da il başkanlarını toplayan Devlet Bahçeli, gündemlerinde olağanüstü kurultay bulunmadığını ve MHP’nin böyle şeylerle oyalanmaması gerektiğini savundu. Görevinin başında olduğunu belirten Bahçeli olağan kurultayın 18 Mart 2018’de yapılacağını tekrarladı.

‘BAKALIM SALONA NASIL GİREBİLECEKLER’

Bahçeli, “Olağanüstü kurultay yapmamak için tüm yetkimi kullanırım. Olağanüstü kurultay için imza toplayabilirler ama ben yaptırmam. Buyursunlar mahkemeye gitsinler. Bakalım kurultay salonuna nasıl girebilecekler. Hak etmeyen kurultay salonuna giremez” dedi. 

BAHÇELİ’DEN “SALONA GİREMEZLER” TEHDİDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceki gün yapılan MYK toplantısının ardından dün de Ankara’da il başkanlarıyla biraraya geldi. Yeterli imza toplansa bile olağanüstü kongreyi toplamayacağını tekrarlayan Bahçeli, MHP’nin olağan kurultay tarihinin 18 Mart 2018 olduğunu söyledi.


Yaklaşık 1,5 saat süren toplantının başında uzun bir seçim değerlendirmesi yapan Bahçeli kendine göre başarısızlığın gerekçelerini sıraladı.1995’ten günümüze MHP’de yaşananları özetleyen Bahçeli, “Birileri şu anda parti içinde dizayn çabası içinde. Ama bunların farkındayız” dedi.


“KURULTAY YAPTIRMAM”


MHP’nin gündeminde olağanüstü kurultay olmadığını ve MHP’nin böyle şeylerle oyalanmaması gerektiğini savunan Bahçeli, kendisine muhalefet edenlere, “Alayı gelsin” diye meydan okuyup tehditlerini savurmaya şöyle devam etti:


“18 Mart 2018’de olağan kurultay yapılacak. Olağanüstü kurultay yapmamak için tüm yetkimi kullanacak, her türlü hukuki girişimi yapacağım. Olağanüstü kurultay için imza toplayabilirler ama ben yaptırmam. Buyursunlar mahkemeye gitsinler ama bakalım kurultay salonuna nasıl girebilecekler. Hak etmeyen kurultay salonuna giremez”
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku